حمید شاکرنژاد در گفتوگو با ایسنا با انتقاد از نحوه برگزاری پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد، اظهار کرد: تصور میکنم اگر نمایشگاه قرآن و عترت مشهد به صورت متمرکز برگزار میشد، قطعا استقبال بیشتری از آن صورت میگرفت و جذابیت بیشتری نیز برای علاقهمندان به قرآن داشت.
وی افزود: به نظر من در مشهد فضا برای کار باکیفیت وجود ندارد و سطح کار برای فعالیتهای قرآنی پایین است. البته اگر به حرفهایی که گفته میشود عمل شود شاید بتوانیم موج قرآنی ایجاد کنیم. جزئیات کارها خیلی مهم است و در رابطه با آن جزئیات باید گفتوگو شود. اینکه از پیشکسوتان قرآنی تقدیر شود و قرآن با خط بریل چاپ شود، هرچند در جای خود ارزشمند است اما کار ریشهای نیست. در نهایت چاپ قرآن به خط بریل فقط میتواند در انگیزه دادن به قاریان نابینا تاثیرگذار باشد.
این قاری برجسته قرآن خاطرنشان کرد: اگر هدف ما این است که مشهد مهد قرآن باقی بماند، باید برنامهریزی برای آن صورت بگیرد و با متخصصان این امر مشورت شود. برنامههای قرآنی شاید در حال حاضر در تمام استانها درحال برگزاری باشد، اما وضعیت قرآنی مشهد، خصوصا در بحث تلاوت درحال افت و نزول شدیدی است.
شاکرنژاد با اشاره به تاثیر برگزاری جلسات قرآن بر جوانان تصریح کرد: تلاوت و شنیدن صدای قرآن جاذبه معنوی خود را دارد و اثر خود را در روح و روان مستمعین خواهد گذاشت. ماه رمضان نیز بهانه بسیار خوبی برای انس و الفت بیشتر با قرآن و معارف آن است. اگر محافل قرآنی منسجم باشد و قاریانی که تلاوت میکنند، از بُعد کیفی بالایی برخوردار باشند و از افرادی استفاده شود که بتوانند کاربرد معارف قرآن را به صورت بهروز برای جوانان بیان کنند و با آنها ارتباط خوبی برقرار کنند، قطعا تاثیرگذار خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات