• یکشنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۵
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1401012816402
  • خبرنگار : 71496

واکنش فلسطین به اظهارات گانتس: کلید حل درگیری‌ها تشکیل کشور مستقل فلسطین است

واکنش فلسطین به اظهارات گانتس: کلید حل درگیری‌ها تشکیل کشور مستقل فلسطین است

تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد، تنها راه‌حل برای درگیری‌ها با رژیم صهیونیستی، تشکیل کشور مستقل فلسطین با پایتختی قدس شرقی است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، نبیل ابوردینه، سخنگوی تشکیلات خودگردان فلسطین در بیانیه‌ای در پاسخ به طرح بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای حل سیاسی اختلافات با فلسطینی‌ها که پیشنهاد داده بود "۲ نظام سیاسی مجزا تشکیل شود"، اظهار کرد: هر ایده‌ای چه کشور دارای مرزهای موقت و چه نظامی بدون حاکمیت، هرگز به درگیری‌ها پایان نخواهد داد بلکه موجب بروز درگیری‌ها و جنگ‌هایی خواهد شد.

ابوردینه تاکید کرد: اصول و آرمان های فلسطین اساس هر راه‌حلی است و امکان عبور از خطوط قرمزهای فلسطین از سوی هیچ طرفی وجود ندارد و برقراری صلح تنها با اجرای قطعنامه‌های بین‌المللی و اصول فلسطین محقق می‌شود.

سخنگوی تشکیلات خودگردان فلسطین در ادامه گفت: فداکاری‌ها و مقاومت مردم فلسطین برای سرزمین‌شان یک واقعیت سیاسی است و قدس یک گزینه استراتژیک همیشگی است و سازمان آزادسازی فلسطین تا آزادی سرزمین فلسطین و تشکیل کشور مستقل آن با پایتختی قدس شرقی، بر سر عهد و پیمان خود باقی خواهد ماند.

او افزود: قدس و مقدسات آن گزینه‌ای استراتژیک بوده و یک فرصت ملی را برای همه ایجاد می‌کند.

این مسؤول فلسطینی در ادامه گفت: قدس بار دیگر ثابت کرد که خودش به تنهایی تمامی توطئه‌ها برای یهودی‌سازی مقدسات را خنثی می‌کند، همانگونه که پیش از این نیز تمامی طرح‌ها و نقشه‌ها برای نابودی مساله فلسطین از قرارداد دونالد ترامپ (رئیس جمهور سابق آمریکا) گرفته تا تشکیل یک کشور دارای مرزهای موقت را خنثی کرد و یک توافق ملی منحصر به‌ فرد فلسطینی و عربی را از سوی تمامی آزادگان جهان ایجاد کرد.

گانتس در گفتگو با سایت عبری زبان "واللا" مدعی شده بود، "راه‌حل مستلزم برقراری این شرایط است که دو نظام مجزای سیاسی همراه با حفظ کنترل امنیتی اسرائیل بر کل منطقه وجود داشته باشند"

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه با اشاره به دشوار بودن دستیابی به صلحی فراگیر مدعی شد، این دو تشکل از نظر سیاسی جدا خواهند بود و باید با یکدیگر همکاری‌های امنیتی داشته باشند و این راه‌حل ضامن ارتباط جغرافیایی مناطق فلسطینی از طریق ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی است و ما برای ایجاد شرایطی بهتر برای زندگی در صلح و آرامش تلاش می‌کنیم".

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha