• شنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1401012715444
  • خبرنگار : 71663

دیدار ولیعهد اردن با هیئت کنگره آمریکا

دیدار ولیعهد اردن با هیئت کنگره آمریکا

منابع خبری گزارش دادند که هیئتی از کنگره آمریکا، با ولیعهد و معاون پادشاه اردن دیدار کردند. دو طرف در این دیدار خواستار تعمیق و گسترش همکاری‌ها میان کشورهایشان آمریکا شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، حسین بن عبدالله دوم، معاون پادشاه و ولیعهد اردن، با هیئتی از کنگره آمریکا به ریاست سناتور ریچارد شلبی، نایب رئیس کمیته تخصیص سنا، دیدار کرد.

در این دیدار که در کاخ پادشاهی اردن برگزار شد، در مورد دوستی و مشارکت راهبردی اردن و آمریکا و راه‌های گسترش همکاری‌های بین آنها در زمینه‌های مختلف بحث و تبادل نظر شد.

ولیعهد اردن همچنین از حمایت مستمر آمریکا از اردن در تمامی زمینه‌ها ابراز قدردانی کرد.

اعضای کنگره آمریکا نیز به نوبه خود از تمایل کشورشان برای تقویت همکاری‌ها و مشارکت‌های استراتژیک با پادشاهی اردن سخن گفتند و از نقش محوری اردن تحت رهبری عبدالله دوم، پادشاه این کشور در منطقه تمجید کردند.

لازم به ذکر است که عبدالله دوم، قبل از اینکه هفته گذشته برای انجام عمل جراحی به آلمان برود، ولیعهد خود را پس از ادای سوگند به قانون اساسی به اداره امور کشور تفویض کرده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha