محمد خدابخشی، در وبینار بررسی مسائل و مشکلات معدنداران الیگودرز که با حضور رضا محتشمی پور، معاون معادن و فراوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت، اظهار کرد: براساس طرح رونقبخشی معادن الیگودرز در سال ۹۸ و با پیگیریهای مستمر و با رأی شورای عالی معادن، ۲۱ معدن به چرخه تولید بازگشتند که تا بحال ۱۱ معدن مجوز آنها صادر و بقیه نیز به زودی انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: لیست تعداد معادن جامانده نیز تهیه شده که به شورای عالی معادن ارسال خواهد شد و امیدواریم که بتوانیم مشکل آنها را رفع و به چرخه تولید بازگردند.
خدابخشی با اشاره به مشکلات اساسی معادن، بیان کرد: جرائم، عدم تمدید مجوز، صدور پروانه اکتشاف، معارضین محلی، مشکلات منابع طبیعی، برق رسانی، تعریض جادهها و ... ازجمله مشکلات معادن هستند که باید بتوانیم آنها را رفع کنیم.
نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به زیرساختهای معادن، اظهار کرد: پروژه برقرسانی به معادن به طول ۱۶ کیلومتر با هماهنگی شرکت توزیع برق استان در دستور کار است و برای این پروژه ۱۶ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که پیمانکار آن انتخاب شده و در اردیبهشت ماه شروع به کار خواهد کرد که امیدواریم تا پایان شهریور ماه به اتمام برسد.
وی با اشاره به پروژه آسفالت جاده معادن، تصریح کرد: جاده معادن سمت باد باد که مشکل اصلی آن دسترسی هفت کیلومتر جاده و دو و نیم کیلومتر جاده مشترک سه راهی شولآباد و جوشان است که با پیگیریهای صورت گرفته باید تعریض و آسفالت شود که مجموعاً ۹ و نیم کیلومتر آسفالت در شهرستان الیگودرز و به همین میزان در خرمآباد با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان نیاز است که در اردیبهشت ماه اجرایی خواهد شد.
خدابخشی در رابطه با نوسازی ماشین آلات معدنداران، افزود: در این رابطه دو مسیر صندوق بیمه فعالیتهای معدنی و وارد کردن ماشین آلات با پنج سال کارکرد وجود دارد که بهترین راه آن در مسیر صندوق بیمه فعالیتهای معدنی است که طبق قوانین کلیه درخواستهای آنها را جمعآوری و امیدواریم تغییراتی در معدن رخ دهد.
نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: براساس مصوبات شورای عالی معادن، حقوق دولتی معادن درصدی از فروش آنها صرف زیرساختها میشود.
انتهای پیام
نظرات