• سه‌شنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401012313208
  • خبرنگار : 50176

فرمانده انتظمای شهرستان خبر داد:

کشف لوازم آشپزخانه قاچاق در خرم‌آباد

کشف لوازم آشپزخانه قاچاق در خرم‌آباد

ایسنا/لرستان فرمانده انتظامی خرم‌آباد از کشف مقادیری انواع لوازم آشپزخانه خارجی قاچاق به ارزش بیش‌ از یک میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

نبی‌الله قاسمی، اظهار کرد: در اجرای طرح برخورد با کالای قاچاق و حمایت از تولیدات داخلی، مأموران پلیس خرم‌آباد درمحورهای مواصلاتی این شهرستان به دو دستگاه سواری مظنون و آن‌ها را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی از این خودروها ۱۵۲۴ قلم انواع لوازم آشپزخانه خارجی قاچاق کشف شد.

فرمانده انتظامی خرم‌آباد با اشاره به دستگیری سه نفر در این رابطه، گفت: کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را بیش‌از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.

قاسمی در پایان با اشاره به اینکه متهمان جهت سیر مراحل قانونی به مقام قضائی تحویل شدند، گفت: پلیس قاطعانه و بدون هیچ گونه مسامحه‌ای با قاچاقچیان کالا برخورد قانونی خواهد کرد.

وی افزود: قاچاق کالا پایه‌های تولید، اشتغال و اقتصاد کشور را متزلزل می‌کند، بنابراین می‌طلبد دیگر دستگاه‌ها نیز با عزمی جهادی در این خصوص با پلیس همکاری بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha