داود بوند بااعلام این خبر اظهار کرد: کلینیک کسب و کار استان سمنان با رویکرد ایجاد جامع ترین، طبقه بندی شده ترین، منظمترین و قابل اعتمادترین مشاورین و با داشتن 55 مشاور حقیقی و حقوقی شامل 36 مشاور حقیقی و 19 مشاور حقوقی در استان مشغول فعالیت است.
وی با اشاره به فعالیت تیمهای عارضهیابی در راستای توسعه و بهبود مستمر شناخت نیازهای جامعه هدف کلینیک کسب و کار، تصریح کرد: 9 مشاور عارضهیابی، 21 مشاور برای توسعه محصول و فناوری، 9 مشاور توسعه نظام مدیریت، هفت مشاور برای بازاریابی و بازرگانی، پنج مشاور سرمایهگذاری و تامین مالی و یک مشاور برای زیرساخت و نیز فناوری اطلاعات در تیمهای عارضهیابی و توانمندساز کلینیک کسب و کار ایفای نقش دارند.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان با بیان اینکه یک بستر ارتباطی بین مشاوران کسب و کار و صاحبان با هدف افزایش بهرهوری سرمایههای ملی ایجاد شد، ادامه داد: پنج وبینار، سمینار و کارگاه آموزشی برای متقاضیان سرمایهگذاری، 15 مورد جذب مشاور، برگزاری پنج کلینیک سیار بمنظور ارائه مشاوره مناسب و رایگان و پاسخگویی به سوالات واحدهای صنعتی و ... از جمله برنامههای عملیاتی کلینیک کسب و کار در سال 1400 بود.
وی یادآوری کرد: کلینیک کسب و کار با هدف ارائهی خدمات اثربخش کسب و کار بر اساس دامنه شمول مندرج در بخشنامه کلینیک کسب و کار راه اندازی شد. شناسایی، تحلیل وضعیت، دسته بندی و مستند سازی نیازها و مسائل کسب و کار بنگاه ها و طرح ها، خوشه ها و رشته صنعت ها، در قالب مصاحبه، بازدید حضوری از واحد و یا مراجعه مستقیم متقاضی به مراکز خدمات فناوری و کسب و کار، برگزاری کلینیک های سیار، مراجعه تیم های توانمند ساز به بنگاهها در قالب برنامه های تدوین شده بخشی از حوزه خدمات و فعالیت کلینیک کسب و کار است.
انتهای پیام
نظرات