• شنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1401012010519
  • خبرنگار : 50448

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر:

شیب کاهش ولادت در بوشهر ملایم‌تر شده است

شیب کاهش ولادت در بوشهر ملایم‌تر شده است

ایسنا/بوشهر مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر با اشاره به شیب ملایم‌تر کاهش ولادت در استان، گفت: در سال ۱۴۰۰ سیزده هزار و ۹۵۰ واقعه ولادت در استان به وقوع پیوسته که از کاهش ۵.۸ درصدی نسبت به سال ما قبل از آن برخوردار است. این در حالی است که درصد تغییرات ولادت در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ به میزان ۸ درصد کاهش داشته است.

اسکندر پاسالار ظهر روز شنبه اظهار کرد: از میان متولدین سال گذشته، هفت هزارو ۵۰۳ ولادت مربوط به نوزادان پسر و هفت هزارو ۴۸ ولادت مربوط به نوزادان دختر بوده است.

وی در خصوص نسبت جنسی ولادت در استان نیز یادآور شد: نسبت جنسی حاصل از ثبت ولادت در سال گذشته ۱۰۶ بوده است که نشان می‌دهد به ازای ولادت هر ۱۰۰ دختر ۱۰۶ نوزاد پسر در استان متولد شده‌اند که این شاخص در سال ۱۳۹۹ نیز به همین میزان ثبت شده است.

مدیرکل ثبت احوال بوشهر اعلام کرد: نسبت ولادت در شهرها و مناطق روستایی استان بوشهر به میزان ۳۱۷ است که نشان می‌دهد به ازای ثبت هر ۱۰۰ واقعه ولادت در مناطق روستایی تعداد ۳۱۷ ولادت در شهرهای این استان به ثبت رسیده است، بنابراین ۷۶ درصد ولادت‌های استان بوشهر در این بازه زمانی مربوط به نوزادان ساکن شهرها است.

پاسالار، افزود: طی سال ۱۴۰۰، بیشترین واقعه ولادت در شهرستان بوشهر با ۲۷.۹ درصد و کمترین میزان آن در شهرستان دیلم با ۲.۹ درصد به ثبت رسیده است.

وی با بیان اینکه بیشترین ولادت‌های جاری ثبت شده در سال ۱۴۰۰ مربوط به مادران گروه سنی ۳۰ تا ۳۴ سال است، تصریح کرد: میانگین سن مادران در ولادت‌های ثبت شده در استان بوشهر ۲۹ سال و ۸ ماه را نشان می‌دهد که شهرستان بوشهر با میانگین سن ۳۰.۱ سال و تنگستان با میانگین سن ۲۸.۹ سال به ترتیب بیشترین و کمترین میانگین سن را در بین شهرستان‌های استان به خود اختصاص داده اند.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر خاطرنشان کرد: بیشترین ولادت‌های ثبت شده در بین زنان، مربوط به مادران ۲۹ سال و در بین مردان، مربوط به پدران ۳۲ سال است و بیشترین ولادت ثبت شده به میزان ۴۲.۱ درصد در پنج سال نخست زندگی مشترک زوجین و بعد از آن ۳۰.۴ درصد در فاصله ۶ تا ۱۰ سال رخ داده است.

پاسالار با اعلام این موضوع که در سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۳۴ واقعه دوقلوزایی و هشت واقعه سه قلو زایی در استان بوشهر به ثبت رسیده است، عنوان کرد: پرتکرارترین نام‌ها در میان نوزادان متولد شده در این مدت برای نوزادان پسر به ترتیب محمد، حسین، علی، امیر علی و رضا و در میان نوزادان دختر فاطمه، زهرا، رستا، زینب و فاطمه زهرا است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha