• شنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401012010436
  • خبرنگار : 50177

مدیرکل مدیریت بحران استان خبر داد:

اعمال محدودیت برای مدارس چهار شهرستان لرستان

اعمال محدودیت برای مدارس چهار شهرستان لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل مدیریت بحران لرستان از اعمال محدودیت برای مدارس چهار شهرستان استان خبر داد.

مهدی پازوکی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مساله گرد و غبار موضوعی کشوری است و با توجه به خشکسالی در هورالعظیم و خشک شدن چشمه‌ها در بیابان‌های عراق وزش باد به سمت غرب و شمال غرب کشور سبب شده که کل کشور متاثر از این ریزگردها باشد.

وی با بیان اینکه در کارگروه اضطرار شرایط آب و هوایی در چهار شهرستان استان محدودیت برای مدارس مقطع پیش‌دبستانی و ابتدایی اعمال شده است، ادامه داد: این شهرستان‌ها شامل دورود، چگنی، کوهدشت و رومشکان است.

مدیرکل مدیریت بحران  لرستان اضافه کرد: در این شهرستان‌های استان شاخص ریزگردها در شرایط بحرانی قرار دارد.

پازوکی گفت: در سایر شهرستان‌های استان اعمال محدودیت برای مقاطع پیش دبستانی و ابتدایی اعلام شده است.

وی تاکید کرد: افراد دارای بیماری‌های خاص و بیماران قلبی عروقی و ریوی از تردد غیرضروری در فضای بیرون خودداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران  لرستان عنوان کرد: با وجود بارندگی مقداری از ریزگردها کمتر خواهد شد البته در صورتی که وزش باد ابرها را جابجا نکند این بارندگی‌ها به صورت رگباری خواهد بود.

به گزارش ایسنا امروز ششمین روز آلوده در لرستان بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha