• پنجشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۱ / ۲۲:۰۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1401011809599
  • خبرنگار : 50188

80 تا 100 میلیون تومان هزینه نگهداری هر هکتار باغ پسته

80 تا 100 میلیون تومان هزینه نگهداری هر هکتار باغ پسته

ایسنا/کرمان رییس خانه کشاورز رفسنجان گفت: حدود 5 سال است که درختان این خطه دچار سرمازدگی می‌شود و از دولت توقع کمک به کشاورزان را داریم، هر هکتار باغ پسته نیاز به 80 تا 100 میلیون جهت نگهداری دارد. نگهداری باغات شامل ابیاری، هرس، اصلاع و تعمیرات باغ، کود دهی، کارگر و سم پاشی است.

به گزارش ایسنا، احمد خانی عصر امروز 18 فروردین در حاشیه بازدید معاون وزیر جهاد کشاورزی از باغات پسته رفسنجان اظهار کرد: درآمد و اقتصاد مردم رفسنجان وابسته به کشاورزی پسته است.

خانی با بیان اینکه قبوض برق چاه موترهای کشاورزی 20 برابر صادر شده است تصریح کرد: امسال  امید داشتیم که حداقل 30 درصد نسبت به سال های معمولی پسته داشته باشیم امّا با بروز سرمازدگی این محصول از بین رفت و به صفر رسیده و صدای ما را به مسئولان برسانید.

وی بیان کرد: حدود 5 سال است که درختان این خطه دچار سرمازدگی می شود و از دولت توقع کمک به کشاورزان را داریم، هر هکتار باغ پسته نیاز به 80 تا 100 میلیون جهت نگهداری دارد نگهداری باغات شامل ابیاری، هرس، اصلاع و تعمیرات باغ، کود دهی، کارگر و سم پاشی است.

رییس خانه کشاورز رفسنجان خاطرنشان کرد: حداقل هزار موتور چاه کشاورزی در رفسنجان وجود دارد که در طول سال نیاز به هزار میلیارد تومان هزینه جاری است تا آب را از دل زمین استخراج و به باغات برسانند.

عباس حاج عبدالهی رییس جهاد کشاورزی رفسنجان نیز در این بازدید گفت 80 هزار هکتار باغ پسته در ان شهرستان ایجاد شده که حدود 30 درصد یعنی 18 هزار هکتار تحت پوشش بیمه کشاورزی هستند.

80 هزار هکتار از باغات پسته استان کرمان بیمه کشاورزی هستند

مدیرکل جهاد کشاورزی استان کرمان نیز در این بازدید با اشاره به وجود بیش از 240 هزار هکتار باغ پسته در این استان، اظهار کرد: بیش از 80 هزار هکتار از این باغات تحت پوشش بیمه کشاورزی هستند که می توانند از طریق صندوق بیمه کشاورزی میزان خسارت وارده به درختان باغ را دریافت کنند.

محمد خیراندیش افزود: برای بقیه کشاورزانی که باغات آن ها بیمه کشاورزی نیستند هم تمهیداتی در وزارت کشاورزی دیده شده و کشاورزانی که بیمه نیستند می توانند از طرح " باغدارکارت " استفاده کنند و مبلغی به عنوان جبرای خسارت دریافت کنند.

وی تصریح کرد: این " باغدار کارت" به صورت یک پیشنهاد در وزارت جهاد کشاورزی مطرح شده و در صورت تعلق می گیرد فراهم کردن زیرساخت آن به کشاورزان اعلام می شود تا با مراجعه به جهاد کشاورزی محل زندگی خود و ثبت نام و صدور" باغدار کارت" کمکی  دریافت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha