• چهارشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401011708849
  • منبع : نمایندگی مازندران

عضو مجمع نمایندگان مازندران:

بندر امیرآباد توان صادراتی کشور را احیا می‌کند

بندر امیرآباد توان صادراتی کشور را احیا می‌کند

ایسنا/مازندران  ‏نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی گفت: دستور رئیس جمهور برای تبدیل منطقه ویژه تجاری امیرآباد مازندران بعنوان دروازه صادرات محصولات کشاورزی راهکار مهندسی در احیای توان اقتصادی کشور است.

‏علی کریمی فیروزجایی با اشاره به بازدید رئیس جمهور از بندر امیرآباد در جریان سفر ماه گذشته به مازندران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رئیس جمهور در این بازدید بر افزایش قابلیت های تجاری بندر امیرآباد تاکید کرد.

عضو مجمع نمایندگان مازندران با اشاره به مزیت های اقتصادی بندر امیرآباد یادآور شد: این بندر در مسیر کریدور شمال - جنوب از  توانایی بالایی در ارتقا قابلیت های اقتصادی کشور برخوردار است.

این مسئول پارلمانی با اظهار اینکه در شرایط نوین منطقه ای باید به سمت مزیت های کلان اقتصادی پیش برویم افزود: راهبرد توسعه تجارت منطقه ای با همسایگان در دولت جدید کلید خورد.

کریمی فیروزجایی با اشاره به تولید سالانه بیش از ۸ میلیون تن محصولات کشاورزی در مازندران خاطرنشان کرد: تنوع بخشی به تولیدات با هدف صادرات باید بعنوان سیاست کلیدی دولت در بخش کشاورزی باشد.

وی همچنین به تولید سالانه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرکبات در مازندران اشاره و تصریح کرد: مازندران با بهره مندی از قابلیت جهش ۳۰ درصدی افزایش تولید محصول مرکبات باید به پایانه بزرگ صادرات مرکبات کشور تبدیل شود.

نماینده بابل با انتقاد از فقدان سیاست مناسب حمایتی در قبال باغداران گفت: متاسفانه سال گذشته ۵۰۰ هزار تن محصول مرکبات روی دست باغداران مازندرانی مانده است.

عضو خانه ملت با اشاره به راه اندازی صندوق های توسعه استانی در کشور افزود: با ایجاد این صندوق، توازن بودجه ای در هزینه کرد منابع در استان ها فراهم خواهد شد.

این نماینده مجلس با تاکید بر نقش مردم در اهداف توسعه اقتصادی گفت: اثربخشی نقش عاملان اقتصادی در توسعه کشور نیازمند برنامه های حمایتی و متناسب سازی سیاستگذاری مربوطه است.

نماینده مردم بابل از برنامه دولت و مجلس برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی در سال جدید خبر داد و افزود: تحقق این مهم در گرو جهاد عظیم بخش های اقتصادی با تنوع دانش بنیانی است.

وی گفت: ساختار اقتصادی کشور برای جهش تولید و اشتغال‌زایی باید در مسیر پیشرفت دانش بنیانی بهینه سازی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha