به گزارش ایسنا چند روزی است که قیمت برخی از محصولات نظیر گوجه فرنگی افزایش پیدا کرده و تا ۳۵ هزار تومان هم رسیده است؛ با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان قرار داریم مسئولان در جلسات همواره بر تنظیم بازار تأکید داشتند اما انگار این روزها نبض بازار منظم نیست.
مهدی مهدیزاده، رئیس اتحادیه میوه و ترهبار در گفتوگو با ایسنا اعلام میکند: از ۲ روز گذشته بهدلیل اعتصاب کامیونداران و عدم وجود کامیونهای حمل بار، گوجه فرنگی وارد استان نشد که همین موجب افزایش قیمت آن در بازار شده است.
وی ادامه میدهد: روز گذشته در میدان میوه و تره بار قزوین هر کیلو گوجه فرنگی در سطح عمدهفروشی ۲۰ هزار تومان فروخته شد؛ امروز گوجهها به مقصد استان بارگیری شده است و هفته آینده قیمت آن در بازار کاهش پیدا خواهد کرد.
حبیبالله صادقی، رئیس اتحادیه خرده فروشان تره بار نیز در گفتوگو با ایسنا اظهار میکند: روز گذشته هر کیلو گوجهفرنگی در سطح بازار به ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان رسید و امروز ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان به فروش رسید؛ قیمت گوجه باید زیر ۲۰ هزار تومان باشد البته بعد از روز طبیعت قیمت هر کیلو گوجه فرنگی ۱۵ تا ۱۷ بود.
وی تصریح میکند: رانندگان کامیون میگویند که کرایه ۱۸ میلیونی برایشان سود ندارد و درخواست افزایش کرایه حمل و نقل را دارند. البته بهدلیل این اعتراض هندوانه هم در بازار کم شده که همین علت افزایش قیمت آن شده است و در حال حاضر هر کیلو هندوانه در بازار ۸۰۰۰ تا ۹۰۰۰ تومان به فروش میرسد. در حال حاضر خیار ۸۰۰۰ تا ۱۲ هزار تومان، سیبزمینی ۱۳ هزار تومان است.
رانندگان کامیون هیچ اعتصابی نداشتند!
با اینکه رئیس اتحادیه میوه و ترهبار و رئیس اتحادیه خرده فروشان تره بار بر اعتصاب کامیونداران اذعان داشتند اما حق لطفی مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان قزوین در گفتوگو با ایسنا بیان میکند که رانندگان کامیون هیچ اعتصابی نداشتند و علت افزایش قیمت گوجه را باید از جهاد کشاورزی پیگیری کرد.
تورج بنیادی، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز به ایسنا میگوید: زمانی جهاد کشاورزی استان متولی قیمت گوجه در بازار است که گوجه در استان برداشت شده باشد، با توجه به اینکه در فصل کاشت گوجه قرار داریم ما متولی کمبود در بازار نیستیم و گوجه استان از شهرهای جنوبی کشور تأمین میشود. جهاد کشاورزی در صورتی باید پاسخگو باشد که در استان گوجه کشت شده ولی عرضه نشود.
وی ادامه داد: مشکل کمبود گوجه و برخی اقلام سراسری بوده و کامیونداران به علت افزایش قیمت سوخت و لاستیک اعتصاب کردند.
به گزارش ایسنا، در ایام نوروز بازار کالاهای اساسی و دیگر بازارها آرام بود و به اندازه کافی کالا در استان ذخیره و عرضه شد، اما در ماه مبارک رمضان شاهد افزایش قیمت میوه و صیفیجات در بازار هستیم که این امر به مدیریت و برنامهریزی از سوی مسئولان نیاز دارد.
انتهای پیام
نظرات