منوچهر یارمحمدی در گفتوگو با ایسنا، درباره مبارزه با ملخ مراکشی در طارم، اظهار کرد: ملخهایی که در این شهرستان به مراتع حمله میکنند، ملخ مهاجر نبوده و از نوع ملخهای مراکشی بوده و در خود طارم تخمریزی میکنند و مبارزه با این نوع ملخ از مرحله پوره ( سن ۱) در این شهرستان آغاز میشود.
وی افزود: کانونیابی ملخها از هفته گذشته در طارم آغاز شده و از امروز نیز مبارزه را شروع کرده و به کانونکوبی در منطقه خواهیم پرداخت.
این مسئول تصریح کرد: آفت ملخ از سال ۸۵ در طارم وجود دارد ولی تاکنون نتوانسته آسیب جدی به هیچ مزرعهای وارد کند و در همه مراکز همکاران ما بموقع اقدام کردهاند. همچنین پارسال ۶۰ درصد مبارزه با افت ملخ مراکشی کل کشور در این شهرستان انجام شد.
یارمحمدی ادامه داد: ردیابی کانون ملخها از نیمه دوم اسفندماه آغاز میشود و شروع مبارزه با ملخها نیز بستگی به شرایط آب و هوایی دارد و نیروهای جهادکشاورزی طارم به همراه کارشناسان بخش خصوصی به مدت ۳ و نیم تا ۴ ماه درگیر مبارزه با افت ملخ هستند.
رئیس اداره تولیدات گیاهی و دامی جهادکشاورزی طارم خاطرنشان کرد: از کشاورزان طارمی تقاضا داریم تا در صورت مشاهده کانونهای ملخ، مکان را به جهادکشاورزی این شهرستان اطلاع دهند. همچنین از دامداران و زنبورداران نیز تقاضا داریم علاوه بر اینکه در صورت مشاهده کانون اطلاعرسانی کنند، اگر در محلهای سمپاشی نیز حضور دارند، دام و زنبور را به محل دیگری انتقال دهند تا علاوه بر اینکه کار سمپاشی به خوبی انجام شود و دامها و زنبورها نیز از آسیب سم دور باشند.
انتهای پیام
نظرات