حجتالاسلام روحالدین دریکوند امروز ۱۴ فروردینماه با اشاره به ضرورت شناخت آداب و ادب ماه رمضان، اظهار کرد: ماه رمضان تحول عظیم عبادی و سلوکی است و تلاش ما بر حفظ نشاط روحی این ماه باشد.
وی با اشاره به اینکه میدانیم نماز ذکر و یاد است و اگر حج میرویم برای بیداری و معرفت است، ادامه داد: وقتی انسان در راه خدا ایستاد صاحب تقوا میشود عملی که به ما تقوا میدهد روزه است چراکه به استناد آیات قرآن خداوند تقوا را حاصل ماه صیام و روزهداری قرار داده است.
دریکوند با اشاره به اینکه تمام عبادات در رمضان به ثمر میرسد و رمضان فرصت ارزشمند و تکرارنشدنی برای کسب توشه آخرت است، تصریح کرد: امام سجاد (ع) وقتی میخواهد با رمضان وداع کند، گریه و زاری میکند و میفرماید رمضان عزیزترین عزیز من است و این نشان از اهمیت این ماه مهمانی حق است.
نائبرئیس شورای هیئتهای مذهبی کشور با تأکید بر اینکه مهیای رمضان شدن، ادب ورود و پای نهادن در لیالی قدر به سادگی صورت نمیگیرد بلکه باید نشانههای یک میهمان را داشته باشیم و وضعیت خودمان را تغییر دهیم، خاطرنشان کرد: خالصانه بعد از نماز از خدا بخواهیم توفیق بهرهگیری از فیوضات ماه مبارک رمضان بهعنوان یک فرصت طلایی رسیدن به کمال را به ما عطا کند.
وی با اشاره به اینکه ادب و آداب ماه رمضان آن است که طهارت باطنی و طهارت ظاهری داشته باشیم، اضافه کرد: طهارت باطنی آن است که ناپاکی مال را از بین ببریم مال حلال را سر سفره سحر بگذاریم و در کنار آن کینهها را از بین ببریم.
دریکوند با اشاره به اینکه درهای بهشت باز میشود، افزود: روزه کامل روزهای است که چشم، گوش، پوست و موی انسان روزه باشد کمااینکه تلاوت با قرآن، دعای افتتاح، نماز استغاثه، دعای سحر از دیگر مواردی است که در ماه رمضان به آن اشاره شده است.
نائبرئیس شورای هیئتهای مذهبی کشور با اشاره به اینکه در ماه رمضان شیاطین در غل و زنجیر میروند، خواب و نفس انسان عبادت است، ادامه داد: از فرصت ماه رمضان استفاده کنیم و تلاش ما بر مداومت بر انجام اعمال در طول سال باشد و فقط به رمضان اکتفا نکنیم چراکه در ماه رمضان انسان نشاط معنوی و روحی پیدا میکند و انسان میتواند آن را حفظ کند.
وی با بیان اینکه پیامبر اکرم (ص) شعبانیه رمضان را حال و هوای رمضان را توصیف کرده است، بیان کرد: از نبی مکرم اسلام سؤال شد با فضیلتترین عمل در ماه رمضان چه عملی است و آن حضرت فرمودند فضیلتترین عمل در ماه رمضان ترک گناه است.
انتهای پیام
نظرات