• پنجشنبه / ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ / ۲۱:۴۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401011105030
  • خبرنگار : 50175

معاون جوانان جمعیت هلال‌احمر لرستان خبر داد:

بهره‌مندی بیش از ۳۶ هزار مسافر از خدمات بشردوستانه

بهره‌مندی بیش از ۳۶ هزار مسافر از خدمات بشردوستانه

ایسنا/لرستان معاون جوانان جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: بیش از ۳۶ هزار مسافر تاکنون از خدمات بیست و دومین مرحله طرح ملی خدمات بشردوستانه جوانان در استان بهره‌مند شده‌اند.

حمید جمشیدی امروز ۱۱ فروردین‌ماه، اظهار کرد: بیست و دومین طرح ملی خدمات بشردوستانه سازمان جوانان از بیست و ششم اسفندماه سال گذشته در شهرهای مختلف لرستان به اجرا آمده که تاکنون توانسته است خدمات مطلوبی به مسافرین ارائه دهد.

وی تصریح کرد: در طرح نوروزی سال جاری ۹ پست فعال ایجاد شده که تاکنون قریب به ۵۰۰ نفر روز از اعضای جوانان در آن خدمات ارائه داده‌اند.

معاون جوانان جمعیت هلال‌احمر لرستان خاطرنشان کرد: بیش از ۴ هزار نفر خدمات اطلاع‌رسانی در زمینه کرونا و سلامت سفر بهره‌مند شده و به بیش از ۱۲۰۰ نفر نیز خدمات نقاط حادثه‌خیز و همچنین ایمنی در سفر ارائه شده است.

جمشیدی اضافه کرد: از ۲۴۰۰ نفر غربالگری، کنترل و سنجش سلامت مسافرین نوروزی صورت گرفته است.

وی به پویش بهرفت و نه به تصادفات جاده‌ای اشاره کرد و افزود: با اقدامات فرهنگی اعضای جوانان قریب به ۲ هزار و ۸۰۰ نفر از اقدامات فرهنگی آن بهره‌مند و همچنین بیش از ۲۷۰۰ نفر نیز از خدمات فضای دوستدار کودک برخوردار شدند.

معاون جوانان جمعیت هلال‌احمر لرستان با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی در طرح خدمات بشردوستانه نوروزی، بیان کرد: در اطراف هر پست خیمه‌های نماز جهت انجام فرائض دینی در نظر گرفته شده است که در طول روز پذیرای مسافرین نوروزی نیز است.

جمشیدی با اشاره به اجرای طرح پویش چهلچراغ و یادواره رفیق خوشبخت، ادامه داد: تاکنون بیش از ۴۶۰۰ نفر جهت شرکت در آن دعوت شده‌اند.

وی اظهار کرد: ۷۱۰۰ مورد اقلام فرهنگی نیز در بین مسافران با موضوعات مختلف توزیع شده است.

معاون جوانان جمعیت هلال‌احمر لرستان به خدمات طرح سحاب و سامانه حرکت‌های بشردوستانه اشاره کرد و افزود: ۳۷ منطقه تحت پوشش این طرح در استان قرار گرفته و ۳۲ مکان نیز ایمن‌سازی شده و از ۱۲۴ حادثه و آسیب پیشگیری و همچنین به ۱۵۲ نفر خدمات امداد و کمک‌های اولیه ارائه و سنجش فشارخون ۴۲۷ نفر نیز صورت گرفته است.

جمشیدی همچنین به خدمات ویژه روز ۱۳ فروردین اشاره و تصریح کرد: در این روز اعضای جوانان در قالب پست‌های مذکور خدمات مطلوبی در راستای حفظ محیط‌زیست و پیشگیری از سوانح محیط زیستی ارائه خواهند داد و امیدواریم تا پایان سفرهای نوروزی کماکان خدمت‌رسانی به نحو مطلوب و شایسته مسافران در استان از سوی جوانان هلال‌احمر ارائه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha