احمد سالک در گفتوگو با ایسنا درباره مهمترین نقاط ضعف و قوت سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: نخستین نقطه قوت سال ۱۴۰۰ انتخابات ریاست جمهوری بود که بعد از ۳۲ سال ریلگذاری که در این بخش انجام شد سرانجام شخصیتی بر این مسند نشست که امیدها و توقعات از او بالا است و در طول این مدت دولت، سیزدهم گامهای مثبتی برداشته و اقدامات خوبی را نیز انجام داده است هر چند ممکن است مشکلاتی وجود داشته باشد و هیچ کاری بیعیب و نقص نمیشود.
وی افزود: رئیسجمهور بدون اینکه ریالی از بانک مرکزی از مرداد ۱۴۰۰ تا کنون استقراض کرده باشد کشور را اداره کرد که از مهمترین نقاط قوت بود. همچنین کنترل قیمت ارز، راهاندازی مجدد کارخانههایی که گرفتار بروکراسی اداری و بانکها شده بودند و تعیین حاشیه دقیق رودخانهها با اقدامات قانونی از دیگر نقاط قوت سال ۱۴۰۰ بود.
نماینده سابق مردم اصفهان در مجلس، گفت: اما یکی از نقاط ضعف، انتخاب نادرست برخی مدیران در برخی از مسندها بود که شایستگی لازم را برای امور محوله نداشتند و میشد مدیران بهتری را انتخاب کرد. یکی دیگر از نقاط ضعف کُند عمل کردن در تغییر برخی افراد از برخی مناصب است.
سالک تصریح کرد: باید توجه داشت که در مذاکرات وین امتیاز جدیدی به اروپا و آمریکا داده نشود چراکه هر امتیاز جدیدی موجب از دست رفتن دستاوردهای هستهای میشود. تحریمها باید رفع و با راستی آزمایی طرف مقابل ایران اسلامی بتواند تصمیم درست بگیرد. امروز اقتدار از آن ایران است و نباید فریب وعدههای غربیها را بخوریم. نباید تیم مذاکره کننده هستهای راسا تصمیم بگیرد و تمام موارد مطروحه در مذاکرات را باید به شورای عالی امنیت ملی گزارش دهند.
این فعال سیاسی اصولگرا، خاطرنشان کرد: گرانیهای سال ۱۴۰۰ ثمره ریلگذاری غلط اقتصادی در دوره ۸ ساله دولت قبل است بهطوری که کشور با ۴۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه روبرو میشود. البته فشارهای بینالمللی، تحریم و خود تحریمی برخی مدیران کمظرفیت و ضعیف از دیگر عوامل گرانی و نقاط ضعف است.
انتهای پیام
نظرات