• پنجشنبه / ۴ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۹:۱۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401010401635
  • منبع : نمایندگی همدان

پیش‌بینی ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر اقامت اضطراری در همدان

پیش‌بینی ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر اقامت اضطراری در همدان

ایسنا/همدان مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان با بیان اینکه در حوزه آموزش و پرورش چهار هزار و ۵۰۰ نفر ظرفیت اقامت و در راستای پیش‌بینی ظرفیت اضطراری نیز ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر اقامت اضطراری در نظر گرفته شده، گفت: در مجموع ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر اقامت اضطراری برای استان در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایسنا، علی مالمیر پنج‌شنبه چهارم فروردین‌ماه در ستاد اجرایی خدمات سفر استان همدان، با بیان اینکه دو جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر در استان و ۲۵ جلسه خدمات سفر در شهرستان‌ها برگزار شده است، افزود: حدود ۵۶۰ مصوبه نیز برای بخش هماهنگی‌ها انجام شد.

وی ادامه داد: راه‌اندازی ستاد تسهیلات سفر و ستاد اسکان در مجموعه فرهنگی، هنری عین‌القضات همدانی، انجام بیش از ۱۵۰۰ مورد بازرسی مشترک با دستگاه‌های مختلف از تاسیسات گردشگری از نیمه بهمن، پیش‌بینی۸۰۰ نفر روز راهنمای گردشگری و نظر سنجی برای حدود سه هزار نفر در اماکن مختلف گردشگری از جمله برنامه‌های انجام ‌شده است. 

مالمیر اضافه کرد: همچنین پیش‌بینی و اجرای بیش از ۴۰۰ مکان برنامه در قالب نوروزگاه‌ها در سطح شهرستان‌ها و روستاها و بستن تورهای همدان گردی و استان گردی از دیگر برنامه‌های شاخص امسال در همدان است.

وی با بیان اینکه ۱۵ موزه استان و حدود ۲۰ جاذبه گردشگری آماده خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی هستند، تصریح کرد: تمام مجموعه‌های گردشگری در حال ارائه خدمت به هموطنان هستند.

مالمیر با اشاره به بازگشایی غار علیصدر از ۲۶ اسفندماه پس از دو سال و تاثیر آن بر گردشگری همدان، عنوان کرد: استان همدان با ظرفیت ۴۵۰۰ تخت دارای مجوز از اداره کل میراث فرهنگی استان، آمادگی کامل برای میزبانی از گردشگران را دارد.

به گفته مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان در ایام نوروز ۱۴۰۱ تعداد ۱۴ بازارچه صنایع دستی با ۲۱۴ غرفه در سطح استان برپا شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha