• پنجشنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ / ۲۱:۰۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400122621284
  • خبرنگار : 50177

کشف بیش از ۳۰ قلم مکمل و داروهای پرورش اندام غیرمجاز در خرم‌آباد

کشف بیش از ۳۰ قلم مکمل و داروهای پرورش اندام غیرمجاز در خرم‌آباد

ایسنا/لرستان رئیس پلیس امنیت عمومی لرستان از کشف بیش از ۳۰ قلم مکمل و داروهای پرورش اندام غیرمجاز در خرم‌آباد خبرداد.

سرهنگ احمد رضا احمدیان  گفت: در پی دریافت اطلاعاتی مبنی بر عرضه و توزیع  مکمل و داروهای قاچاق پرورش اندام غیرمجاز در انباری در خرم‌آباد، بلافاصله اکیپ نظارتی اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت استان به محل مربوطه اعزام شدند.

وی ادامه داد: در این عملیات بیش از ۳۰ قلم انواع پودر، قرص و آمپول بدون مجوز توزیع و به صورت قاچاق مشاهده شدند.

رئیس پلیس امنیت عمومی لرستان با اشاره به اینکه در این رابطه یک نفر دستگیر شده است، بیان کرد: انبار مورد نظر پلمب و کارشناسان ارزش داروهای کشف شده بیش از ۱۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha