علیرضا کاکاوند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه در این مراسم با اشاره به تعطیلی ۱۶ ساله ساخت مدول دوم تصفیهخانه فاضلاب کرمانشاه، اظهار کرد: همانطور که وعده داده بودیم این طرح قبل از پایان سال ۱۴۰۰ شروع شد.
به گزارش ایسنا، کاکاوند از جمعیت یک میلیون نفری شهر کرمانشاه یاد کرد که تصفیه خانه فاضلاب فعلی نزدیک به ۳۲۰ هزار نفر را پوشش میدهد و افزود: ظرفیت مدول دوم این تصفیهخانه ۶۷ هزار مترمکعب در شبانه روز است و جمعیت بیش از ۴۰۰ هزار نفر را پوشش میدهد.
وی مهمترین دلیل توقف ۱۶ ساله این طرح را کمبود اعتبارات اعلام کرد و یادآور شد: به علاوه این پروژه مطالعات هم نداشت که ظرف مدت کوتاهی مشاور گرفتیم و در نهایت مناقصه را با فراخوان عمومی برگزار کردیم.
کاکاوند رقم اولیه قرارداد این پروژه و اعتبار برآورد شده برای آن را ۵۱۸ میلیارد تومان اعلام کرد که از اعتبارات ملی و استانی تامین میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ع) پیمانکار احداث مدول دوم تصفیهخانه فاضلاب کرمانشاه است، افزود: امیدواریم از ظرفیت تهاتری که در بودجه ۱۴۰۱ برای قرارگاه خاتم الانبیا در نظر گرفته شده، بتوانیم منابع بیشتری برای این طرح جذب کنیم.
کاکاوند ابراز امیدواری کرد این طرح تا سال ۱۴۰۳ به بهرهبرداری برسد.
و با بیان اینکه با اجرای این پروژه که جنب تصفیه خانه فاضلاب فعلی شهر کرمانشاه اجرا خواهد شد، فاضلاب ۷۳۰ هزار نفر از جمعیت کرمانشاه تصفیه می شود، افزود: برای تکمیل وضعیت تصفیه فاضلاب شهر کرمانشاه نیازمند احداث مدول سوم هم هستیم که اگر مدول دوم به درصدی از پیشرفت برسد، عملیات اجرایی مدول سوم را هم آغاز خواهیم کرد.
کاکاوند عنوان کرد:همچنین برای کل شهر ۱۲۵۰ کیلومتر شبکه و خطوط انتقال فاضلاب نیاز داریم که ۹۰۰ کیلومتر آن کار شده است.
وی مجموع اعتبار مورد نیاز برای ساماندهی فاضلاب شهر کرمانشاه را ۲۳۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد که هزار میلیارد تومان برای خطوط و شبکه و ۱۳۰۰ میلیارد برای دو مدول تصفیه خانه فاضلاب است.
کاکاوند با بیان اینکه 400 میلیارد تومان نیز برای تصفیه خانه فاضلاب سایر شهرستانها نیاز داریم، اظهار کرد: هم اکنون ۱۰ تصفیه خانه فاضلاب در استان در مدار داریم و هفت تصفیه خانه هم در دست احداث است.
به گفته این مسئول، چنانچه ۱۳۵ میلیارد تومان اعتبار برای سال آینده تامین شود، پنج تصفیه خانه روانسر، جوانرود، تازه آباد، کرند و سرمست به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه اعتبار امسال حوزه فاضلاب استان کرمانشاه را ۳۰۸ میلیارد تومان اعلام کرد که ۱۶۰ میلیارد تخصیص داشته و ادامه داد: از این ۳۰۸ میلیارد تومان ۲۰۵ میلیارد تومان سهم شهر کرمانشاه است که ۱۰۵ میلیارد تخصیص داشته است.
انتهای پیام
نظرات