• دوشنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400122318177
  • خبرنگار : 71588

راه‌اندازی کمپین جهانی برای لغو محاصره یمن

راه‌اندازی کمپین جهانی برای لغو محاصره یمن

فعالان و اهالی رسانه‌ در جهان با راه اندازی کمپینی در سایت‌های شبکه‌های اجتماعی، خواستار لغو محاصره اعمال شده علیه یمن شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت المیادین، فعالان، حقوقدانان و اهالی رسانه‌ها در سرتاسر جهان کمپینی را تحت عنوان "محاصره را از یمن بردارید" راه‌اندازی کردند و هدف از آن معطوف کردن توجه‌ها به درد و رنج شهروندان یمنی به خاطر محاصره اعمال شده ائتلاف سعودی علیه این کشور و  تلاش‌ها برای خاتمه بخشیدن به آن به صورت فوری است.

در همین رابطه، محمد علی الحوثی، عضو شورای سیاسی عالی یمن در صفحه کاربری خود در توییتر تاکید کرد، مردم یمن به این کمپین خوش‌بین هستند.

ضیف الله الشامی، وزیر اطلاع‌رسانی دولت نجات ملی یمن نیز در توییتر نوشت: از صداهای آزادانه همگان در سرتاسر جهان که درد و رنج مردم یمن را احساس می‌کنند، تشکر و قدردانی می‌کنیم و ملت یمن این مواضع صادقانه را هرگز فراموش نمی‌کنند و وفاداری را با وفاداری پاسخ می‌دهند.

طبق آخرین آمار سازمان حمایت از کودکان ملل متحد (یونیسف)، از زمان تشدید درگیری در یمن از حدود هفت سال قبل، بیش از ۱۰۲۰۰ کودک کشته و یا زخمی شده‌اند که احتمال دارد تعداد واقعی بالاتر باشد.

یونیسف روز جمعه هم ‌با انتشار بیانیه‌ای در توییتر، اعلام کرد که گرسنگی کودکان در یمن ناشی از کمبود مواد غذایی نیست بلکه گرسنگی آنها ناشی از قیمت بالای مواد غذایی است که خارج از توان پرداخت خانواده‌های آنها است.

فروپاشی اقتصادی ناشی از محاصره عربستان بر یمن و به دنبال آن سقوط ارزش پول این کشور، باعث شد قیمت مواد غذایی به شکل دیوانه‌واری افزایش یابد.

یمن از حدود هفت سال پیش صحنه جنایت‌های عربستان و هم‌پیمانان این کشور است. عربستان سعودی از سال ۲۰۱۵ به بهانه بازگرداندن قدرت به عبدربه منصور هادی، رئیس جمهور دولت مستعفی و فراری یمن، وارد مداخله نظامی در این کشور شد.

طبق گزارش سازمان ملل، این درگیری‌ها منجر به کشته و زخمی شدن هزاران تن شده و میلیون‌ها یمنی نیاز فوری به کمک بشردوستانه دارند.

سازمان ملل دائما نسبت به وضعیت نامساعد یمن هشدار می‌دهد و این سازمان در اکتبر ۲۰۲۰ اعلام کرد، حدود دو میلیون کودک یمنی به دلیل سوء تغذیه حاد نیاز به درمان و معالجه دارند و از میان آنها ۳۶۰ هزار تن در معرض خطر مرگ قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha