• شنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400122116519
  • خبرنگار : 50214

برپایی نمایشگاه و جشنواره فروش عیدانه در یزد

برپایی نمایشگاه و جشنواره فروش عیدانه در یزد

ایسنا/یزد نمایشگاه و جشنواره فروش عیدانه به مناسبت فرارسیدن سال نو در شهرک نمایشگاه‌های بین المللی یزد دایر می‌شود.

«احمد قافی» مدیر عامل نمایشگاه‌ بین المللی یزد در این رابطه به خبرنگار ایسنا گفت: نمایشگاه و جشنواره فروش عیدانه نمایشگاه‌های بین المللی یزد از ۲۲ تا ۲۷ اسفندماه با مشارکت بیش از ۲۰۰ شرکت‌کننده از استان‌های مختلف برپا خواهد شد.

وی هدف از برگزاری جشنواره عیدانه را عرضه مستقیم کالاهای مورد نیاز مردم با قیمت مناسب در آستانه سال نو ذکر کرد و گفت: محصولات و کالاهای مورد نیاز مردم در این نمایشگاه با تخفیف ۱۵ تا ۲۰ درصدی عرضه خواهد شد.

قافی با بیان این که این نمایشگاه همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در محل شهرک نمایشگاه‌های بین المللی یزد میزبان علاقه‌مندان است، تاکید کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی برای بازدید از این نمایشگاه الزامی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha