علیرضا بادپای در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه صاحبان ۱۵۰ واحد صنفی صنایع دستی عضو این اتحادیه هستند، اظهار کرد: جوانان جدیدی هم تقاضا برای ورود به این عرصه را دارند و برای اخذ مجوز به اتحادیه مراجعه می کنند. اخیرا به دلیل نبود اشتغال افراد زیادی برای گریز از بیکاری به فکر ورود به بازار کسب و کار از جمله بازکردن فروشگاه صنایع دستی می افتند.
بادپای ادامه داد: کاهش قدرت خرید مردم باعث شده که فروشندگان صنایع دستی رشت فروش چندانی نداشته باشند و برخی از فروشگاه ها به زور سرپا مانده اند.
رییس اتحادیه فروشندگان صنایع دستی رشت با اشاره به اینکه مغازه های برخی از فروشندگان استیجاری هستند، خاطرنشان کرد: امسال که فروش کم رنگ بود و به نظر نمی رسد شب عید هم بازار تکانی بخورد.
وی افزود: صنایع دستی جز کالاهای تزیینی است و اغلب مردم در شرایطی هستند که ترجیح می دهند فعلا کالاهای اساسی خانه و خانوار تامین شود.
بادپای با بیان اینکه تسهیلات کم بهره می تواند در این شرایط به داد اعضای صنف برسد، تصریح کرد: چندی پیش برای اصناف آسیب دیده از کرونا مبلغ ۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده بود و این مبلغ به حدی کم است که هیچ مشکلی را حل نمی کند.
وی با بیان اینکه بانوان نیز نقش فعالی در تولید و فروش صنایع دستی حصیری دارند، یادآور شد: اغلب صنایع حصیری در رشت توسط بانوان بافته و به فروش می رسد.
بادپای ادامه داد: صنایع دستی نظیر گلیم از دیگر شهرستان ها از جمله تالش برای فروش به رشت آورده می شود و بسیار محصولات زیبایی دارند که به دلیل قیمت بالا کمتر شهروندانی می توانند گلیم های دست بافت را بخرند.
وی گفت: یکی از کارهای زیبایی که در بخش صنایع دستی رشت انجام می شود، آیینه کاری و نقطه کاری بر روی سفال است که زنان هنرمند در بخش صنایع دستی رشت کارهای بسیار زیبایی را درست و به بازار عرضه می کنند.
انتهای پیام
نظرات