امیرحسین جلیلی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سامانه سراکار مخصوص کسانی است که در منزل کار میکنند و صنعت، واسطهها، فروشندهها، بازارچه دیجیتال و کسانی که مشاوره میدهند را شامل میشود.
وی افزود: پلتفرم سراجاب نیز با زیر ساختی تحولی، بر اساس اشتغالزایی مدرن است که بیشتر میتواند مورد استقبال نوجوانان متولد دهههای ۸۰ و ۹۰ قرار بگیرد که در منزل و با گوشی میتوانند تک فرآیندهای دیجیتال را انجام دهند.
به گفته وی افراد براساس فیلترهای مختلف چون داشتن انگیزه و نظم در این کار غربال میشوند. وی نحوه عملکرد این پلتفرم ها را شرح داده و گفت: در سامانه سراجاب درخواستهای کلان چون توسعه دیجیتال، تبلیغات و برندینگ را از سوی صنعت دریافت میکنیم و با ایجاد ارتباط بین صنعت و نیروهای سراجاب قراردادی بین آنها بسته میشود و ما نیز درصدی از مبلغ قرارداد را دریافت میکنیم.
مسئول دپارتمان ارتباط بین مشاغل خانگی و صنعت مرکز ساماندهی مشاغل خانگی البرز تصریح کرد: در زمینههای مختلف از جمله تبلیغات دیجیتالی چند فرایند چون تولید محتوای دیجیتال، ادمین پیج، ادمین سئو و... دخیل هستند که در هر رده نیروها مشغول به کار میشوند.
به گفته جلیلی این کار میتواند به درآمدزایی خوبی برای افراد بینجامد به گونهای که حتی با چند ساعت کار در روز از منزل با گوشی تلفن همراه خود میتوانند درآمد زایی مناسبی ایجاد کنند.
وی افزود: طی سه ماهی که از آغاز این پروژه میگذرد، با استقبال خوبی از طرف جوانان مواجه شدیم و هر ماه تقریبا ۶۰ درصد نسبت به ماه قبل رشد داشتهایم. تا کنون به بیش از ۱۰۰ نفر از جوانان خدمات دادهایم و حدود ۱۵ درصد آنها به قرارداد شغلی مناسب ختم شده است. همچنین در فاز اول اطلاع رسانی به صنعت، موفق شدیم ۱۱ پروژه توسعه دیجیتالی از کسب و کارهای مختلف سراسر کشور جذب کنیم که همه توسط اعضای جوان سراجاب قابل انجام هستند.
گفتنی است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان البرز با همکاری اداره کل تعاون و جهاد دانشگاهی واحد استان البرز در حال اجرا است و شکلگیری و راهاندازی مرکز ساماندهی و توسعه مشاغل خانگی نیز به عنوان یک الگوی نوین در زمینه کسب و کارهای خانگی در همین راستا عملیاتی شده است.
انتهای پیام
نظرات