• چهارشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400121814291
  • خبرنگار : 50037

امام جمعه اسدآباد:

نهضت سید جمال الدین اسدآبادی فکری و اجتماعی بود

نهضت سید جمال الدین اسدآبادی فکری و اجتماعی بود

ایسنا/همدان امام جمعه اسدآباد گفت: نهضت سیدجمال فکری و اجتماعی بود و سیدجمال دردهای اجتماعی را باز کرد و راه چاره جویی را نشان داد.

حجت الاسلام والمسلمین سید موسی حسینی مجد در دومین کنگره بزرگداشت بیدارگر مشرق زمین ،سیدجمال الدین اسدآبادی  که در سالن همایش‌های سردار شهید سلیمانی دانشگاه سیدجمال در حال برگزاری است  گفت:امروز ما به اندیشه اثر بخش و پاک سیدجمال نیازمندیم چرا که راه مبارزه با استکبار همیشگی است و تنها جو زمان با افراد دیگر تغییر کرده والا همان استکبارگری ادامه دارد و جنگ اوکراین و روسیه نمونه بارز این استکبارگری است.

حجت الاسلام والمسلمین سید موسی حسینی مجد افزود:امروز عده ای اشک تمساح در برابر دوربین ها به دفاع از اوکراین می ریزند آیا  مردم یمن شخصیت ندارند؟آیا غم کودکان فلسطین دل مردم را به درد نمی آورد؟ تفاوت بین کودکان سوریه ،عراق و اوکراین کجاست ؟این شکافی است که دشمنان ایجاد می‌کنند و بین مردم طبقه بندی ایجاد می‌کنند و اختلاف می اندازند.

وی بیان کرد: سیدجمال الدین اسدآبادی برای تبلیغ و آگاهی ملتها به حقوق پایمال شده آنها در حال پیمودن به کشورهای مختلف در جهان آسیا،آفریقا و اروپا بود و هرجا که می‌رفت در عین حال که با سران ممالک بود اما از تبلیغ طبقات جامعه محروم نیز غافل نبود.

وی تصریح کرد: وی با خطابه و نطق‌های آتشین خود و بیشتر جزوات و روزنامه‌ها با مقاومت استواری و شجاعت خود مستضعفان جامعه را به حقوق حقه خویش آشنا می‌کرد.

حسینی مجدافزود: وی در سنوات عمر خود چندین سال از مردم زمان خود جلوتر بود  و در جو و فضای آن زمان می‌خواست اصلاحاتی اساسی و بنیادین انجام دهد و با اتحاد سران بزرگ اسلامی دست استعمار گران را از سر مسلمین کوتاه کند.

وی ادامه داد:سیدجمال کسی بود که برای اولین بار بازگشت به اسلام را مطرح کرد و کسی بود که مساله حاکمیت را و خیزش و بعثت جدید اسلام را اولین بار در فضای عالم به وجود آورد، وی مطرح کننده و به وجود آورنده و آغازگر بازگشت به حاکمیت اسلام و نظام اسلام است.

حسینی مجد با اشاره به اینکه سیدجمال بزرگ آن مرد اسلام‌ خواه ،شجاع و مبارز، اندیشمند سیاسی و مبلغ اندیشه اتحاد اسلامی بوده و از اولین نظریه پردازان بنیادی گرایی اسلامی محسوب می‌شود گفت: عالم روشنفکری است که برای تقویت مظاهر اسلامی  و وحدت اسلامی کوشید.

وی اضافه کرد:این بزرگ مرد جبران عقب ماندگی مسلمانان را در بازگشت به اسلام، بازگشت به قرآن و در ذیل آن بیداری اسلامی  و وحدت مسلمانان دانست و تمامی عمر خود را وقف جریان سازی  در میان مسلمانان و دست یابی به این هدف مهم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha