پیمان اسکندری امروز (۱۷اسفند) در چهل و ششمین قرارگاه امنیت غذایی استان در خصوص ثبات قیمتها و فراوانی کالا در بازار اظهار کرد: بر اساس بررسیهای انجام شده بازار به ثبات واقعی خود رسیده و از نظر تامین و توزیع کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی خوشبختانه مشکلی در بازار مشاهده نمی شود.
اسکندری در خصوص میزان جوجه ریزی واحدهای مرغداری عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تا ۱۵ اسفند بالغ بر ۴۴ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در سطح استان انجام شده که این مقدار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸ درصد افزایش را به خود اختصاص داده است.
وی قیمت مرغ زنده درب مرغداری را ۱۹ هزار و هفتصد تومان اعلام کرد و افزود: مرغ گرم اکنون با قیمت ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان در سطح بازارهای استان در دسترس مصرف کننده قرار میگیرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی از افزایش تولید گوشت مرغ استان خبر داد و گفت: پس از تامین بازار مصرف داخل، مرغ گرم مازاد بر نیاز استان به استانهای همجوار صادر می گردد.
اسکندری به سهمیه ۳۶۰ تن مرغ منجمد با کیفیت در ایام پیک مصرف و پایان سال در سطح بازار استان اشاره و بیان کرد: تاکنون ۲۱۰ تن از این سهمیه در بازار های استان توزیع شده و شواهد نشان از استقبال خوب مصرف کنندگان از این محصول ادامه دارد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص توزیع برنج تنظیم بازار استان تصریح کرد: از ابتدای قانون انتزاع ۴ هزار و ۹۰۰ تن انواع برنج هندی، پاکستانی و تایلندی در سطح استان توزیع شده است که هدف از این توزیع تنظیم بازار مصرف داخل بوده است.
اسکندری شرکت های پخش کالا و فروشگاههای زنجیره ای را از عوامل توزیعی خواند که با توجه به توان ارایه آمار و قابلیت رصد و پایش اطلاعات ضمن دارا بودن سیستم مکانیزه توانستند در امر توزیع کالاهای اساسی این سازمان را یاری نمایند.
وی در خصوص شکر توزیعی تنظیم بازار استان اظهار کرد: جمعا یک هزار و چهارصد و شصت تن شکر ( ۷۵۰تن سهمیه خانوار و ۷۱۰ تن شکر صنف و صنعت) در استان توزیع شده است و با قاطعیت می توان گفت هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد.
میوه شب عید و میزان ذخیره سازی و نحوه توزیع آن در استان از دیگر مطالبی بود که رییس سازمان جهاد کشاورزی استان به آن اشاره کرد و گفت: ۷۰۰ تن پرتقال و ۳۵۰ تن سیب با کیفیت خریداری و به استان حمل شده که پس از تاییدیه سازمان بازرسی و استانداری کردستان ذخیره شد ه است که پس از دستور کمیته تنظیم بازار کشور توسط ۹۱ غرفه پیش بینی شده استان در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
اسکندری به ۴ روستا بازار استان اشاره نمود و تصریح کرد: اتحادیههای دامداران و مرغداران استان بصورت مستقیم در این روستا بازارها ورود پیدا نموده و محصولات تولیدی خود را بدون واسطه در دسترس شهروندان قرار می دهند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی گفت: توزیع کالا از طریق اپلیکیشن بازرگام ادامه دارد و کماکان با استقبال از آن استفاده می شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تاکنون ۴۲۷ پرونده برای متخلفین بازار تشکیل شده و در حال بررسی میزان تخلفات بازار هستیم و به جد اعلام می نماییم که اجازه نمیدهیم هیچ شخصی حق ندارد در بازار ایجاد اختلال کند و سفره مردم و شهروندان عزیز را نشانه رود.
انتهای پیام
نظرات