حجتالاسلام سید احمدرضا شاهرخی در شورای برنامهریزی و توسعه لرستان، با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: حضرت زینب(س)و امام سجاد (ع)با پیام خود حق را بر باطل غلبه دادند.
وی با اشاره به حدیثی از حضرت رسول (س) مبنی بر اینکه کار امت به سرانجام نمیرسد مگر به دست علما و امرا و تحول همراه با جهش به دست این دو است، بیان کرد: براساس آموزههای دینی در این مسیر شجاعت، مجاهدت مستمر، خستگیناپذیری، عبادت، مناجات و اتصال به قدرت لایزال الهی و پایداری در راه ارزشهای دینی موضوعاتی است که از پیشوایان معصوم و امامین انقلاب اسلامی یاد گرفتیم.
نماینده ولیفقیه در لرستان گفت: امروز رهبری هشتاد ساله داریم که پنجه در پنجه زورگویان عالم انداخت که زورگویان عالم اذعان دارند هرکجا ایران حضور دارد ما به نتیجه نرسیدیم.
شاهرخی گفت: توجه به بستههای عدالت اجتماعی در همه اموز جزو شعارهای دولت سیزدهم است.
وی افزود: در این دولت پیدا کردن راهکارهایی ثابت شد که اعتبار دولت قبلی به زیر سوال برود.
نماینده ولیفقیه در لرستان با بیان اینکه عدم تنظیم بازار در سطح کلان امری عمومی است و دولت باید با کار کارشناسی و علمی با کمک دو قوه دیگر این مساله را حل کنند.
وی با اشاره به اینکه وزیر کشور از جایگاه حقیقی و حقوقی برخوردار است و میتواند در راستای تحقق مطالبی که در این جلسه گفتند گام اساسی بردارند، عنوان کرد: راههای برون رفت از مشکلات مکتوب و در وزارت کشور بررسی و راهکار برای آن در نظر گرفته شود.
شاهرخی گفت: در دولت قبلی سند پیشران توسعه لرستان تنظیم و به همه وزارتخانهها ابلاغ شد تا مسائل مشکلات استان دنبال شود.
شاهرخی افزود: زیبنده نیست که جمعیت بالایی از استان تحت پوشش کمیته امداد باشند و باید این موضوع اساسی حل شود.
وی با اشاره به اینکه رئیسجمهور در سفر به لرستان تاکید داشت که اشتغال در این دیار ویژه دیده شود اگر قرار است این مهم محقق شود چرا باید تنها هفت دهم درصد اعتبارات در اختیار بانکها باشد، تصریح کرد: نیاز است از تشکیلات شستا و سرمایهگذاری وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استفاده شود.
نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: وزیر کار در سفر به لرستان گفته است ۴۰ تا ۶۰ هزار شغل ایجاد میکند که باید این مهم با استفاده از هلدینگها در لرستان اتفاق بیفتد.
شاهرخی افزود: ۴۰ هزار نفر در سیمان خرمآباد سرمایهگذاری کردند اما سرمایه آنها از بین رفته است.
وی عنوان کرد: متاسفانه ۲۰ هزار میلیارد تومان صنایع راکد در لرستان وجود دارد، این درحالیست که مردم لرستان مطالبات و آرزوهای دستیافتنی دارند و از مدیران دستگاههای اجرایی انتظار دارند که اعلام کنند چقدر اشتغال ایجاد خواهند کرد، چقدر رونق اقتصادی ایجاد کنند، چقدر توانستند تورم را کنترل کنند که البته این موضوعات بدون برنامه میشود و باید برای آنان برنامه کوتاه، میان و بلند مدت در نظر گرفته شود و در این راستا از ظرفیت هلدینگها غافل نشویم.
نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: همچنین باید جایگاه ناجا ارتقا پیدا کند و به صورت کمی و کیفی و با استفاده از امکانات مناسب ماموریتهای خود را به نحو احسن انجام دهند.
انتهای پیام
نظرات