حجتالاسلام سید احمدرضا شاهرخی در دیدار با وزیر کشور که امروز ۱۶ اسفندماه صورت گرفت، اظهار کرد: تشکیل دولت سیزدهم فرصتی است برای جبهه انقلاب و برای مردم لرستان که آرزوها و مطالبات دستیافتنی دارند.
وی تصریح کرد: بعد از نهاد ریاست جمهوری وزارت کشور کانونیترین مرکز در میان وزارت خانهها است و از جهت جایگاه حقوقی و جایگاه حقیقی که شخص آقای وحیدی دارند بسیار مهم است.
امامجمعه خرمآباد خاطرنشان کرد: مردم لرستان، نخبگان، فرهیختگان، برجستگان و ایثارگران و جانبازان، بعد از رئیسجمهور نگاهشان به وزارت کشور و شخص وزیر است.
شاهرخی اضافه کرد: باید این ارتقای فرهنگی رقم بخورد و پیشرفت اقتصادی حاصل شود و مصوبات سفر رئیسجمهور با یک سرعت و با یک آهنگ قابل قبولی به سمت اجرایی برود و موانع از جلوی آنها برداشته شود.
وی بیان کرد: وضعیت استان ما یک وضعیت خاص است و وزارت کشور اطلاع کامل از چالشها و آسیبهای اجتماعی دارد، لذا اشراف به مسائل استان دارد؛ ان شاالله این مصوبات سفر اجرایی شود و موانع برطرف شود و خود را در زندگی مردم نشان دهد.
نماینده ولیفقیه در لرستان ادامه داد: سدهای که در حال احداث، تکمیل و مطالعات آنها انجام شده خصوصاً سد معشوره با ظرفیتی بیش از یک میلیارد مترمکعب و ارتفاع مصوب که جنبه مسائل آب کشاورزی و تولید برق را دارد مورد ملاحظه قرار گیرند و کارهای اجرایی آن سرعت بیشتری بگیرد.
شاهرخی اظهار کرد: جذب نیرو و مهندسین و کارگران با توجه به وضعیتی که استانی ما دارد این افراد بومی باشند و در سد بختیاری در لرستان هم در جذب نیرو، احداث و پیمانکارهای آن مورد ملاحظه قرار بگیرد.
وی با اشاره به شبکههای آبیاری، تصریح کرد: یکی از مشکلات ما نداشتن شبکههای آبیاری است که باید شکل بگیرد و اعتبارات قطرهچکانی نسبت به این امور باعث شده که وضعیت معیشتی مردم دچار مشکل شود.
امامجمعه خرمآباد خاطرنشان کرد: ۱۴ هزار میلیارد درآمد سالانه دامی، لبنی، باغی و. است این توسط کارشناسان بررسی شد اگر بخشی که قابل آبی شدن هست ای اتفاق بیفتد این درآمد به ۲۱ هزار میلیارد میرسد و اگر صنایع تبدیلی به آنها بخورد مثل صنایع تبدیلی انار این میزان به ۲۸ هزار میلیارد تومان میرسد که زندگی مردم دچار تحول خواهد شد.
شاهرخی با اشاره به دیدار با جانبازان، اضافه کرد: برخی از آنها چهار نفر بیکار دارند که با ایجاد صنایع تبدیلی میتواند فرزندان آنها را به کار گرفت.
وی با اشاره به گلایه مردم از وزارت کشور، افزود: انتظار میرود این گلایهها پاک شود و جای آن را تعریف و تمجید بگیرد، بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان صنایع راکد در استان داریم و تا چه زمانی مردم باید بگویند پارسیلون، ماشینسازی، سیمان خرمآباد، چرم و پوست و عظیم خودرو.
نماینده ولیفقیه در لرستان بیان کرد: این عدد کمی نیست و آماده هستند و آنها با ارز و ریال که از بیتالمال کشور وام گرفتهاند و صدها هکتار از زمین را به خود اختصاص دادهاند باید این وضعیت خارج شوند نگاه وزارت کشور در این جهت میتواند کمک کند.
شاهرخی ادامه داد: موقعیت استان ما خاص است در سیل پلدختر با ۱۰۰ میلیارد تومان میتوانستیم جلوی آن خسارت را گرفت و سالها باید بگذرد تا به اسفند ۹۷ برگردیم.
انتهای پیام
نظرات