• یکشنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1400121511766
  • منبع : سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

دیدار وزیر اطلاعات با فرمانده کل سپاه

دیدار وزیر اطلاعات با فرمانده کل سپاه

وزیر اطلاعات و رئیس شورای هماهنگی اطلاعات به مناسبت میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار با فرماندذه کل سپاه دیدار کرد .

به گزارش ایسنا به نقل از دبیرخانه شورای هماهنگی اطلاعات، هم‌زمان با میلاد با سعادت سرور آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین (علیه‌السلام)، وزیر اطلاعات به همراه جمعی از مدیران وزارت در ستاد فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با سردار سرلشکر سلامی و همکارانش دیدار و ضمن گرامی‌داشت یاد و نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و سایر شهدای گرانقدر این نهاد مقدس، روز پاسدار را به ایشان و همکارانشان تبریک گفت.
در این دیدار، سردار سلامی با بیان اینکه؛ سپاه یک عطیه الهی بود که در لبیک به ندای عاشورا و برای اسلام و میهن تشکیل شد، به هدف واحد بین وزارت اطلاعات و سپاه در پیگیری آرمان‌ها و اهداف اشاره و باتوجه به حجم دشمنی‌ها به همکاری مشترک بین سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات تاکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha