به گزارش ایسنا بنابر اعلام ایران استینلس، شکل اتصال زانو جوشی باجوش مستقیم به لوله است. زانویی لب جوش به طور عمده برای فشار و دمای بالاتر نسبت به انواع دیگر اتصال مورد استفاده قرار می گیرد.
زانویی لوله ای استیل - زانو ۲ دو اینچ جوشی استیل ۳۰۴ رده ۴۰
زانویی لولهای استیل ، بخش مهمی در یک سیستم لوله کشی برای تغییر جهت جریان سیال است. زانویی برای اتصال دو لوله با همان قطر اسمی استفاده میشود . زانو جوشی استیل می تواند از زاویه جهت ، نوع اتصال، طول و شعاع مواد متغیر باشد. همانطور که می دانیم ، با توجه به مسیر مایع خطوط لوله، زانویی را می توان به درجه های مختلف تقسیم کرد ، مانند ۴۵ درجه ، ۹۰ درجه ، ۱۸۰ درجه ، که شایع ترین درجه است. همچنین برای برخی از خطوط لوله ویژه ۶۰ درجه و ۱۲۰ درجه وجود دارد.
زانو ۳ سه اینچ جوشی استیل ۳۰۴ رده ۴۰
زانو جوشی استیل یا زانویی لب جوش استیل ، زانویی فولادی است که توسط پرس سرد ایجاد می شود. شکل اتصال آن به طور جوش مستقیم به لوله است. زانویی لب جوش به طور عمده برای فشار و دمای بالاتر نسبت به انواع دیگر اتصال مورد استفاده قرار می گیرد.
www.iranstainless.com
شعاع زانو استیل
شعاع زانویی به معنای زاویه خمشی است. که آنرا زانویی کوتاه یا SR نامیده و بطور معمول برای خطوط با فشار کم استفاده میشود .اگر شعاع بزرگتر از قطر لوله R ≥ ۱.۵ باشد ، زانویی بلند شعاعی ( LR Elbow ) می نامیم و معمولا برای خطوط فشار و جریان بالا استفاده می شود.
اتصالات زانو استیل جوشی
در تاسیسات استیل یک کارخانجات جهت تغییر مسیر یک لوله کشی از زانو ها و تقسیم جریان از توسط سه راهی ها استفاده میشود . در صنایع غذایی کلا از اتصالات و لوله استیل های مخصوص صنایع غذایی استفاده میشود . متریال های مختلفی را ما از سری ۳۰۰ و ۴۰۰ داریم . زانو استیل صنایع غذایی و کلیه لوله و اتصالات صنایع غذایی از متریال ۳۰۴ و ۳۱۶ تولید و توزیع میشود .
انواع زانو جوشی استیل شامل :
- زانو استی ۴۵ درجه
- زانو استیل ۹۰ درجه
کاربرد زانو استیل
- تغییر مسیر جریان مایع و گاز به صورت ۴۵ درجه
- تغییر مسیر جریان با زاویه ۹۰ درجه
- استفاده از زانو استیل صنایع غذایی در ورودی و خروجی مخازن
- استفاده در ورودی و خروجی های رادیاتور
- استفاده برای بهینه سازی کردن سایر اتصالات استیل
انواع زانو ۴۵ درجه و ۹۰ درجه استنلس استیل ، با توجه به نوع محیط و زاویه تغییر جهت جریان این زانو ها هر کدام در یک شرایط بکار میروند . ضخامت دیواره های زانو استیل نیز بر اساس میزان فشار تعیین میگردد .
ویژگیهای ساختاری زانو استیل
زانو استیل های صنایع غذایی از متریال استنلس استیل ۳۰۴ و ۳۱۶ تولید میشود . از استنلس استیل در محیطهایی استفاده میشود که اکسیداسیون های مقطی و طولانی مدت وجود داشته باشد ، که موجب زنگ آهن و فرسایش متریال های دیگر میشود . در این بین استنلس استیل میتواند در برابر این اکسایش ها کاملا مقاوم باشد . حال درصد بالای کروم و نیکل موجود در زانو استیل صنایع غذایی میتواند در برابر عوامل زیر نیاز باشد .
- محیط های با رطوبت بالا
- شرایط دمایی بالای محیط
- مایعات اسیدی و خورنده
- محیط های بهداشتی ، لبنی و دارویی
انتهای رپرتاژ آگهی