سروش ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا از مشاهده موردی شکوفه دهی باغات زیتون در این شهرستان خبر داد و گفت: گل دهی باغات تقریبا از اواخر فروردین به صورت انبوه آغاز می شود.
وی با بیان اینکه با مشاهده گل دهی باغات نمی توان پیش بینی کرد که محصول خوبی در تولید زیتون خواهیم داشت، ادامه داد: علاوه بر گل دهی، عواملی چون سرمای زمستانه، تنش آبی درختان، تغذیه مناسب و ... بر میزان محصول دهی باغات تاثیر دارد.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: میزان افزیش تولید زیتون بر میزان افزایش تولید روغن زیتون نیز تاثیرگذار است.
وی افزود: رودبار از قطب های تولید روغن زیتون باکیفیت در کشور است و پیش بینی می کنیم در سال پیش رو شاهد افزایش تولید روغن زیتون در رودبار باشیم.
برند و بسته بندی شیک از ضروریات بازاریابی برای روغن زیتون رودبار
ابراهیمی اظهار کرد: با تشکیل برندها و بسته بندی شیک می توان روغن زیتون رودبار را به جهان معرفی کرد و اخیرا روغن زیتون های بیشتری در رودبار با قالب معتبر به فروش می رسند و امیدواریم از فروش روغن زیتون به صورت فله ای تا حد زیادی کاسته شود.
وی با اشاره به اینکه برای تولید صنایع وابسته به زیتون ۹۰ واحد تولیدی در حال فعالیت هستند، یادآور شد: علاوه بر روغن زیتون یکی دیگر از صنایع وابسته به زیتون صنعت صابون سازی است که در حال حاضر گارگاه هایی در این شهرستان وجود دارد که صابون ها را به روش سنتی تولید می کنند.
ابراهیمی تصریح کرد: صابون های زیتون رودبار به دلیل فواید فراوانی که برای سلامتی دارند مشتریان زیادی هم از سراسر کشور دارند.
آوازه صابون زیتون رودبار در دیگر کشورها
وی اضافه کرد: آوازه صابون زیتون رودبار به جهان رسیده است و افرادی این نوع صابون را از رودبار می خرند و به عنوان سوغات برای اقوام خود به خارج از کشور می برند.
مدیر جهاد کشاورزی رودبار گفت: باید برای این محصول هم برنامه ریزی شود زیرا محصولی است که افزایش تولید و سرمایه گذاری در آن می تواند ضمن ارزآوری و موجب بهبود وضعیت درآمدی زیتونکاران و اشتغال جوانان در رودبار شود.
انتهای پیام
نظرات