به گزارش ایسنا، این دو صرافی رمزارز با ماندن در روسیه با وجود حمله نظامی این کشور به اوکراین، خود را متمایز کردند. بعضی از کارشناسان ضد پولشویی و رگولاتورهای اروپایی می گویند اقدام این صرافیهای رمزارز تلاشهای غربی برای منزوی کردن روسیه را تضعیف می کند.
برایان آرمسترانگ، مدیرعامل شرکت کوین بیس در یک سلسله توییت گفت: ما بر این باوریم که همه حق دسترسی به خدمات مالی ابتدایی را دارند مگر این که قانون حرف دیگری بزند. آرمسترانگ افزود: با این حال اگر دولت آمریکا تصمیم بگیرد چنین ممنوعیتی وضع کند، این صرافی ممنوعیت دسترسی کاربران روسیه را به اجرا خواهد گذاشتند.
سخنگوی بایننس که بزرگترین صرافی رمزارز جهان است در بیانیه ای به رویترز اعلام کرد: ما به صورت یکجانبه حساب میلیونها کاربر بیگناه را مسدود نخواهیم کرد.
هر دو صرافی رمزارز اعلام کرده اند از تحریمهای دولتی تبعیت خواهند کرد.
صرافیهای رمزارز بزرگ به ممنوعیت خدماتشان در روسیه برای جلوگیری از انتقال داراییهای نهادهای تحریم شده با استفاده از رمزارز فرا خوانده شده اند اما این صرافیها تاکید دارند که امکانات لازم برای اجتناب از موارد سوءاستفاده از پلتفرمهایشان را دارند.
قیمت بیت کوین پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین افزایش یافت زیرا مردم این دو کشور به دنبال ذخیره سرمایه و انتقال پول از طریق رمزارزها هستند.
بر اساس گزارش رویترز، بعضی از شرکتهای بین المللی بزرگ دنیا اقدامات شدیدتری اتخاذ کرده و روابطشان با روسیه را قطع کرده اند. شرکت آمریکایی اکسون موبیل اعلام کرد از فعالیتهای نفت و گاز روسیه خارج می شود. شرکت هواپیماسازی بوئینگ هم فروش قطعات و خدمات پشتیبانی فنی و تعمیرات را برای ایرلاینهای روسیه متوقف کرده است.
انتهای پیام
نظرات