• شنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400121410273
  • خبرنگار : 50046

افتتاح مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی با حضور معاون رئیس جمهور

افتتاح مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی با حضور معاون رئیس جمهور

ایسنا/خراسان شمالی طی امروز(۱۴ اسفندماه) مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور افتتاح شد.

دکتر جواد پورنقی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به سفر یک روزه معاون علمی رئیس جمهور به خراسان شمالی گفت: متراژ پروژه های به بهره برداری رسیده در این دانشگاه طی امروز ۱۵۰۰ متر مربع بوده است.

وی افزود: برای راه‌اندازی مراکز رشد و نوآوری این دانشگاه با متراژ ۱۵۰۰ مترمربع، اعتباری بالغ‌بر ۹۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

دکتر پورنقی ابراز امیدواری کرد با افتتاح و بهره‌برداری از این مراکز، زمینه‌های شکوفایی کارآفرینی، حمایت از خلاقیت و نوآوری در بین افراد متخصص و صاحب ایده، بیش‌ازپیش فراهم می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha