این جشنواره دهم اسفندماه با برگزاری برنامه های متنوعی مانند برپایی نمایشگاه عرضه و فروش محصولات کنجدی، طبخ غذاها و خوراکیهای مرتبط با فراورده های کنجدی، کارگاهها و نشستهای تخصصی و بازدید از مراکز تولیدی آغاز و امروز سیزدهم اسفند ۱۴۰۰ به کار خود پایان داد.
معرفی محصولاتی همچون کیک ارده، گورماس ارده، اشکنهی ارده، حلوا تَختُک و حلوای سوهان به عنوان میراث ملموس اردکان و نیز رونمایی از بزرگترین حلوا ارده ی ایران از دیگر بخشهای این جشنواره بود.
انتهای پیام
نظرات