• یکشنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400120806438
  • خبرنگار : 50453

دانشگاه پیام نور همدان از طریق آزمون فراگیر دانشجو می‌پذیرد

دانشگاه پیام نور همدان از طریق آزمون فراگیر دانشجو می‌پذیرد

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان از ثبت نام آزمون ورودی دوره های فراگیر کارشناسی ارشد خبر دادو گفت: این این آزمون بیست و دومین آزمون در پیام نور است.

به گزارش ایسنا؛ دکتر علی حسین محمدظاهری در جمع خبرنگاران اظهار کرد:دانشگاه پیام نور استان همدان امسال نیز آزمون دوره‌های فراگیر مقطع کارشناسی ارشد را برای پذیرش دانشجو ویژه مهرماه ۱۴۰۱ در گروه‌های آزمایشی علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی، منابع طبیعی و هنر برگزار خواهد کرد همچنین ثبت نام آزمون ورودی دوره‌های فراگیر مقطع کارشناسی ارشد (نوبت بیست و دوم) از ۱۰ اسفندماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی ww.sanjesh.org آغاز می شود و تا ۲۰ اسفندماه ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه زمان برگزاری آزمون دانشپذیری در روز جمعه مورخ ۲۴ تیرماه ۱۴۰۱ انجام می‌شود، افزود: بیست و دومین دوره آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور کشور با ۲۶ هزار و ۷۲۲ نفر ظرفیت در ۱۸۶ رشته محل در کل کشور و در ۴۳ رشته در ۵ مرکز مجری رشته های کارشناسی ارشد ( مراکز همدان، کبودراهنگ، ملایر، اسدآباد و رزن) برگزار می شود که سوالات آزمون فراگیر از منابعی است که در دوره دانشپذیری به دانشجویان معرفی می شود و دانشجویانی که با موفقیت دوره دانشپذیری را بگذرانند به عنوان دانشجوی دانشگاه پیام نور شناخته شده وپس از این آزمون یک ترم تحصیلی خود را سپری کرده و برای ترم بعدی ثبت نام خواهند کرد.

وی به مزایای تحصیل در دوره کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور اشاره کرد و افزود: اعطای بالاترین تسهیلات وام دانشجویی به مبلغ  دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برای دانشجویان کارشناسی ارشد برای ۴ ترم تحصیلی و مبلغ  یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان برای  دانشجویان کارشناسی در  ۸ ترم تحصیلی است که این شرایط ویژه برای تحصیل شاغلین، معلمان، دانش آموختگان یا دانشجویان ترم آخر است.

وی ادامه داد: اطلاعات تکمیلی و نحوه برگزاری کلاس‌های مهرماه ۱۴۰۱ از طریق پرتال دانشگاه پیام نور به نشانی http://hp.pnu.ac.ir/  اطلاع رسانی می شود و علاقمندان با مطالعه دقیق دفترچه راهنما که توسط سایت سازمان سنجش در ۱۰ اسفند منتشر خواهد شد، نسبت به انتخاب رشته و ثبت نام در این آزمون اقدام کنند.

محمدظاهری گفت: دانشگاه پیام نور استان همدان مشتمل بر ۱۴ مرکز و واحد تحت پوشش بوده و ۱۱ هزار نفر دانشجو  است که در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به تحصیل اشتغال دارند همچنین تعداد رشته محل های فعال در مراکز و واحدهای تحت پوشش استان همدان در مقطع کارشناسی ۱۳۲ رشته و در مقطع کارشناسی ارشد ۴۳ رشته است.

رئیس دانشگاه پیام نور همدان خاطرنشان کرد: اعضای هیأت علمی شاغل در این استان شامل ۱۲۰ نفر دانشیار، استادیار و مربی هستند همچنین تعداد کل کارکنان اداری شاغل در این استان ۲۵۵ نفر است.

 وی یادآور شد: قدیمی ترین مرکز فعال در این استان مرکز همدان با سال تأسیس ۱۳۶۷ است و دانشگاه پیام نور به منزله نماد ( آموزش برای همه؛ همه جا و همه وقت) در صدر دانشگاه های باز جهان اسلام قرار گرفته است و توجه به آموزش و پژوهش و فناوری هدفمند ارتقاء شأن و منزلت دانشگاه و آمایش دانشگاه و خوداتکایی و استقلال مالی به عنوان یک راهبرد استراتژیک است.

وی به برنامه عملیاتی دانشگاه اشاره و اضافه کرد: ارتقا کیفیت و کمیت علمی دانشگاه، ساماندهی، ارتقاء و روزآمد سازی تجهیزات آزمایشگاهی، راه اندازی شبکه نوآوری و فناوری، تقویت مراکز آموزش الکترونیکی دانشگاه، آمایش و ساماندهی مراکز و واحدهای آموزشی و راه اندازی کمیته درآمدزایی از جمله برنامه‌های عملیاتی این دانشگاه محسوب می‌شود.

محمد ظاهری به فعالیت‌های حوزه پژوهش نیز اشاره کرد و گفت: حوزه پژوهش یکی از ارکان اصلی و مهم دانشگاه است، مجموعه فعالیت‌های پژوهشی در دانشگاه پیام نور در چهار شاخه تحت عناوین کلی «طرح های تحقیقاتی»، «تالیف مقالات و کتب علمی»، «برگزاری همایشهای علمی»، و «ایجاد ارتباط با صنعت»، مد نظر است و مجموعه فعالیتها با هدف ارتقای سطح علمی، فراهم کردن زمینه مناسب برای تحقیق، انتشار یافته ها و ایجاد ارتباط مفید با مراکز علمی و صنعتی معتبر انجام می‌گیرد.

وی به حوزه کار آفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه در دانشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: استقرار یک شرکت دانش بنیان در مرکز همدان (شرکت پردازش برتر غرب)، استقرار دو شرکت هسته فناور در مرکز همدان،  استقرار ۱۲ شرکت فناور در مرکز ملایر در حوزه های مختلف،  استقرار هسته فناور در مرکز ملایر و برگزاری استارت آپ ملی در سال ۱۴۰۱ که عنوان و زمان دقیق فعال مشخص نشده  از جمله حوزه های کارآفرینی دانشگاه محسوب می‌شود.

رئیس پیام نور همدان به فعالیت‌های حوزه  فرهنگی نیز اشاره کرد و گفت: میزبانی نخستین جشنواره مناظرات دانشجویی دانشگاه‌های پیام نور سراسر کشور در سال ۱۴۰۱،  کسب رتبه برتر کشوری در ارزیابی به عمل آمده از عملکرد حوزه امور دانشجوئی و تولیدات دانشجوئی در سال ۱۳۹۹، کسب رتبه برتر کشوری در فعالیت‌های ورزشی و تربیت بدنی در سال ۱۳۹۹ ،  کسب مدال نقره جشنواره اختراعات ترکیه دانشجوی دانشگاه پیام نور استان همدان، انتخاب دانشگاه پیام نور استان همدان به عنوان یکی از پنج استان های برتر در زمینه کمیته مشاوره دانشجویی ، افزایش ۱۰۰ درصدی جذب اعتبار و توزیع وام دانشجویی در نیمسال های تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از جمله برنامه‌های فرهنگی بوده است.

وی با بیان اینکه صندوق رفاه دانشجویی برای دانشجویان تسهیلاتی را در نظر می‌گیرد، تصریح کرد: تعداد وام گیرندگان کارشناسی در نیمسال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۰  (۲۴۴ نفر) و تعداد وام گیرندگان کارشناسی ارشد در نیمسال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۰  (۱۲۴ نفر) بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha