کیامرث حاجیزاده در کمیسیون ایمنی راهها با اشاره به اینکه استان در تعطیلات نوروزی مقصد سفر گردشگران و مسافران است، گفت: در یکسال اخیر اقدامات موثری در حذف نقاط حادثهخیز انجام شده است که کمربندی یاسوج با ۱۱.۲ درصد تلفات یکی از این محورها است.
وی با اشاره به اینکه ۳۰ میلیارد تومان به این پروژه اختصاص داده شده، افزود: راه و شهرسازی و پیمانکار قول دادند ۵ کیلومتر از این کمربندی از سمت ورودی اصفهان تا پل مختار را تا اوایل سال آینده تکمیل کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تونل گل زردون دیگر نقطه حادثهخیز استان که چهار خطه نبود، ۹ میلیارد اعتبارات به این پروژه اختصاص داده شده که در حساب راهداری است و هنوز پیمانکار پروژه مشخص نشده است.
حاجی زاده با اشاره به محور حادثهخیز تنگ چویل تصریح کرد: به مسیر جاده سوق به دهدشت به عنوان دیگر محور حادثهخیز استان ۳.۵ میلیارد اعتبار اختصاص داده شده و پیمانکار کار را آغاز کرده است.
وی با اشاره به نقاط حادثهخیز در تقاطع پاتاوه_ سوق_ دهدشت و پیگیری جهت اختصاص اعتبار عنوان کرد: بالغ بر ۲۰ میلیارد به این پروژه اختصاص داده شده که با مسارکت قرارگاه خاتم به پروژه پاتاوه_ دهدشت متصل میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: کمربندی گچساران دیگر محور حادثهخیز در استان است، ۸۰۰ متر از این پروژه مانده که قبل از پایان سال تعیین تکلیف شود، با تلاش استاندار به دنبال جذب اعتبار برای فاز دوم پروژه کمربندی گچساران هستیم.
حاجی زاده با اشاره به افزایش نگران کننده تصادفات در محورهای استان تصریح کرد: جادههای استان مسیر تردد اتباع بیگانه خصوصا افغانستان شده است، در یک پژو ۱۸ تبعه افغانستانی بودند، که در سه حادثه تصادفات ۱۰ تبعه افغانستانی کشته شدند.
وی خودروهای شوتیها را دیگر عامل تصادفات در سطح استان دانست و گفت: هر چه سریعتر ایستگاه ایست و بازرسی برای جلوگیری از افزایش کالای قاچاق و جولان خودروهای شوتی تعیین تکلیف شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: امسال اعتبارات خوبی به حوزه راه روستایی اختصاص داده شد، ۱۳۰ میلیارد تومان به صورت نقدی و ۷۰ میلیارد اسناد خزانه اختصاص داده شده که توصیه میکنیم هر چه سریعتر پروژههای راهداری به مناقصه گذاشته شود.
حاجی زاده عنوان کرد: متاسفانه شاهدیم پیمانکاران خاکبرداری پروژهای را انجام میدهند اما ابنیه را رها می کنند بعد صورت وضعیت چند میلیاردی میآورند و خواستار پرداخت مطالبات هستند که دفتر فنی استانداری نظارت بیشتری در این زمینه داشته باشد و جلوی پرداختی این شکلی را بگیرد.
وی همچنین به عدم آنتندهی تلفن همراه در حدود ۱۴ محور استان اشاره کردو از شرکت مخابرات خواست تا سه ماه آینده این مشکل را برطرف کند.
به گزارش ایسنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از مسدود بودن محور "پاتاوه_ دهدشت" تا ۲۰ اسفند ماه خبر داد و بیان کرد: به غیر از عبور و مرور محلی، عبور ماشینآلات سنگین و عبور و مرور میان شهرستانها ممنوع است.
گفتنی است؛ در این نشست به افزایش ۲۶.۴ درصدی تلفات و حوادث رانندگی اشاره شد که در ۱۱ ماهه امسال ۱۸۱ نفر در جادههای برون شهری و روستایی جان خود را از دست دادند.
انتهای پیام
نظرات