• یکشنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1400120806237
  • منبع : مجمع تشخیص مصلحت نظام

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام:

افزایش نامتوازن و غیرمنطقی مناطق آزاد و ویژه، به مصلحت نیست

افزایش نامتوازن و غیرمنطقی مناطق آزاد و ویژه، به مصلحت نیست

آملی لاریجانی گفت: افزایش نامتوازن و غیرمنطقی مناطق آزاد و ویژه با توجه به آسیب‌هایی که به همراه دارد، به مصلحت کشور نیست و باید در ایجاد این مناطق توجه جدی به این آسیب‌ها داشت.

به گزارش ایسنا به نقل از مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله آملی لاریجانی در دیدار آیت‌الله عاملی نماینده ولی فقیه در استان اردبیل، علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، سعید محمد دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی و و سیدحامد عاملی استاندار اردبیل با تاکید بر اینکه اگر مناطق آزاد کشور بر مبنای قانون خود عمل کند می‌تواند در راستای تولید و اشتغال برای کل کشور مفید باشد، تصریح کرد: مناطق آزاد باید بر مبنای توسعه صادرات و توجه به تولید با هدف توسعه اشتغال در کشور فعالیت کنند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بخش قابل توجهی از مشکلات، ناشی از مسائل بیرونی مانند تحریمهاست، به تاثیر برخی سوءمدیریت‌ها در پدیدآمدن پاره‌ای از موانع نیز اشاره کرد و گفت: افزایش نامتوازن و غیرمنطقی مناطق آزاد و ویژه با توجه به آسیب‌هایی که به همراه دارد، به مصلحت کشور نیست و باید در ایجاد این مناطق توجه جدی به این آسیب‌ها داشت.

آملی لاریجانی در پایان تاکید کرد: مجمع تشخیص مصلحت نظام در چارچوب وظایف قانونی خود، از هیچ کمک و مساعدتی در راه رفع مشکلات اجتماعی و بهبود وضعیت اقتصادی کشور دریغ نخواهد کرد.

در این دیدار سعید محمد دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی نیز به ارائه گزارشی از اهم اقدامات صورت‌گرفته در راستای راه اندازی منطقه آزاد در استان اردبیل پرداخت.

همچنین آیت‌الله سیدحسن عاملی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه اردبیل با اشاره به شرایط اجتماعی و اقتصادی موجود در استان اردبیل خواستار همفکری و توجه بیشتر نهادهای مسئول به توسعه زیرساخت و رفع موانع موجود در این استان شد.

نیکزاد نایب رییس مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار گزارشی از اهم اقدامات مجلس شورای اسلامی در خصوص مناطق آزاد ارائه نمود.

 سید حامد عاملی استاندار اردبیل هم در این دیدار گزارشی از مهمترین اقدامات صورت گرفته اقتصادی به ویژه در حوزه اشتغال و کارآفرینی بیان داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha