• یکشنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400120806096
  • خبرنگار : 50130

امام جمعه سنندج:

مزیت های مرز باشماق برای رفاه مردم منطقه اهمیت ویژه ای دارد

مزیت های مرز باشماق برای رفاه مردم منطقه اهمیت ویژه ای دارد

ایسنا/کردستان امام جمعه سنندج گفت: مرز بین المللی باشماق، مرز بسیار مهمی در کشور است و بر همین اساس ایجاد زیر ساخت ها در این منطقه باید در اولویت کشور قرار گیرد.

ماموستا رستمی، امروز یکشنبه (۸ اسفند ماه) در جلسه شورای اداری استان کردستان که با حضور سعید محمد دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور و با محوریت آغاز عملیات مناطق آزاد تجاری بانه و مریوان برگزار شد، اظهار کرد: دین اسلام بر چهار مولفه مشورت، مساوات، عدالت و توسعه و عمران تاکید دارد.

امام جمعه سنندج، با بیان اینکه پیامبر اسلام در حدیثی بسیار زیبا، مردم را به دنبال رزق و روزی زیر طبقات زیرین زمین ترغیب کرده است، بیان کرد: این امر نشان از اهمیت زیاد کشاورزی در تامین معیشت مردم دارد.

وی با اشاره به وجود پتانسیل عظیم کشاورزی در استان کردستان عنوان کرد: باید از این ظرفیت ها  در راه رفع مشکلات مردم بهره گرفت.

به گفته ماموستا رستمی امنیت معیشت مردم به اندازه امنیت کشور مهم است، لذا راه رسیدن به امنیت جامع دست یابی به اقتصاد پایدار است که این امر نیز بدون برقراری امنیت امکان پذیر نیست.

وی ادامه داد: مرز بین المللی باشماق، مرز بسیار مهمی در کشور است و بر همین اساس ایجاد زیر ساخت ها در این منطقه باید در اولویت کشور قرار گیرد.

امام جمعه سنندج، عنوان کرد: باید از ظرفیت های مهم کشور در این منطقه، برای توسعه کردستان بهره گرفت.

وی دریاچه زریبار را پتانسیل عظیمی در کردستان ذکر کرد که متاسفانه مغفول مانده و در حال مرگ است؛ باید به این پتانسیل خدادادی توجه بیشتر شود و به یک مرکز گردشگری در جهان تبدیل شود.

به گفته ماموستا رستمی، صنایع دستی و طبیعت بکر در مریوان و اورامانات، از مهمترین پتانسیل های توسعه در منطقه محسوب می شود، که امید است با حضور مسئولان کشوری در استان بهره گیری شوند.

وی تاکید کرد: امروز باید تمامی زیر ساخت های لازم برای توسعه کردستان به کار گرفته شود و جوانان این مرز و بوم به رفاه برسند.

امام جمعه سنندج، با اشاره به اینکه کلمه کولبری شایسته استان نیست خاطرنشان کرد: متاسفانه کردستان از وجود کارخانه‌های بزرگ صنعتی محروم است و بسیاری از جوانان تحصیلکرده استان بی کار هستند.

وی از عدم توجه به وضعیت معیشتی و حقوقی ماموستایان اهل سنت استان انتقاد کرد و یادآور شد: امید است حضور مسئولان کشوری در استان نوید بخش رفع محرومیت در منطقه باشد.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha