حامد تقوایی عصر شنبه ۷ اسفند در آیین گشایش این نمایشگاه در جمع خبرنگاران گفت: در نخستین دوره کنگره جهانی محمد (ص) پیامبر رحمت در آیینه ادب و هنر۶۰ داور از چهرههای سرشناس کشور در رشتههای گوناگون آثار را داوری کردهاند.
او افزود: ۴ رشته خوشنویسی، نقاشی، نقاشی خط و نگارگری، به صورت حضوری در شهر شیراز داوری شدند؛ چراکه داوران باید اصل اثر را میدیدند. در بخش پوستر، داوری در موزه هنرهای معاصر انجام شد.
دبیرکل نخستین دوره کنگره جهانی محمد (ص) پیامبر رحمت در آیینه ادب و هنر با اشاره به این که برگزیدگان رشتههای هنرهای تجسمی روز ۹ اسفند ماه جاری تجلیل میشوند، گفت: این نمایشگاه تا ۱۲ اسفند ماه جاری پذیرای هنردوستان خواهد بود.
معاون فرهنگی و امور رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز گفت: آیینهای فرجامین کنگره جهانی محمد (ص) پیامبر رحمت در آیینه ادب و هنر با گشایش نمایشگاه هنرهای تجسمی نگارههای حرا در سازمان اسناد و کتابخانه ملی شیراز، با حضور تنی چند از هنرمندان و فرهنگوران آغاز شد.
مهدی امیدبخش ادامه داد: کنگره، گامی بزرگ در راستای شناساندن چهره مهربان پیامبر اسلام بود و آثار به خوبی نشاندهنده تاثیرگذاری این کنگره است.
او گفت: ادامه یافتن این کنگره مردمی و انتشار آثار آن، میتواند مردم جهان را بیش از پیش با چهره پیامبر اسلام آشنا سازد.
به گزارش ایسنا، از دیگر رویدادهای این دوره کنگره نمایش فیلمهای راهیافته در روزهای ۷ و ۸ اسفند ماه ساعت ۱۴ در سینما فرهنگ، آیین شب شعر شعرای عربی و انگلیسی به صورت مجازی روز ۷ اسفند ساعت ۱۹، نشستهای فیلمنامهنویسی و نمایشنامهنویسی روزهای ۷ و ۸ اسفند ساعت ۱۹:۴۵، جشنواره سرود آوای حرا روز ۸ اسفند ساعت ۹ بامداد، اجرای سرود در ۱۵ نقطه شیراز روز ۸ اسفند، محفل قرآنی و شب شعر هور حرا روز ۸ اسفند ساعت ۱۹ در آستان شاهچراغ (ع)، آیین پایانی نیز روز ۹ اسفند ماه ساعت ۹ بامداد در تالار حافظ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و پایانبخش آیین فرجامین نیز روز ۹ اسفند ماه پویش اذان در اذان همزمان با اذان مغرب و عشا برگزار میشود.
همچنین کنگره جهانی محمد (ص) پیامبر رحمت در آیینه ادب و هنر از ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ مصادف با بعثت پیامبر در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) با فراخوان آثار ادبی و هنری در هفت محور از جنبههای مختلف زندگی پیامبر(ص) آغاز به کار کرد.
انتهای پیام
نظرات