• یکشنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۳:۰۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400120805739
  • خبرنگار : 71661

تحریم‌های جدید علیه مسکو/ غرب به دنبال حذف روسیه از سوییفت

تحریم‌های جدید علیه مسکو/ غرب به دنبال حذف روسیه از سوییفت
اورزولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اروپا

رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد، آمریکا، انگلیس و اتحادیه اروپا متعهد شده‌اند که روسیه را از سیستم بانکی سوییفت حذف کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای، اورزولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اروپا در کنفرانسی خبری گفت: ارتش روسیه در حال انجام "اقداماتی وحشیانه" در اوکراین است - تنها چند کیلومتر دورتر از مرزهای شرقی اتحادیه اروپا.

او گفت که متحدان غربی متعهد به تحمیل "هزینه‌های هنگفت" به روسیه و "تشدید قابل توجه" تحریم‌های خود علیه مسکو هستند.

او گفت که آن‌ها در تلاش هستند تا "توانایی پوتین برای تامین مالی ماشین جنگی خود" را فلج کنند.

فون درلاین گفت که به رهبران اتحادیه اروپا پیشنهاد خواهد کرد که "تعداد معینی" از بانک‌های روسیه از سوئیفت حذف شوند - اقدامی که آن‌ها را از انجام اغلب تراکنش‌های مالی خود در سراسر جهان بازداشته و عملا صادرات و واردات روسیه را مسدود خواهد کرد.

رئیس کمیسیون اروپا همچنین اعلام کرد که متحدان غربی تلاش خواهند کرد تا در همکاری با یکدیگر، دسترسی روسیه به دارایی‌های مالی‌اش در غرب را مسدود کنند.

همچنین رهبران انگلیس، اتحادیه اروپا، آمریکا، آلمان، ایتالیا، فرانسه و کانادا در بیانیه‌ای مشترک متعهد شدند که تحریم‌هایی شدیدتر را علیه روسیه وضع کنند.
طبق این بیانیه، علاوه بر حذف روسیه از نظام بانکی سوییفت، این اقدامات شامل موارد ذیل می‌باشد:
جلوگیری از استفاده بانک مرکزی روسیه از ذخایر بین‌المللی‌اش
اقدام علیه افراد و تجارت‌هایی که به دولت روسیه و حمله این کشور به اوکراین کمک می‌کنند.
محدود کردن فروش "گذرنامه‌های طلایی" که به ثروتمندان روسیه اجازه شهروندی کشورهای غربی را می‌دهند.
ایجاد کارگروهی برای شناسایی و انسداد دارایی‌های اشخاص و شرکت‌های تحریم شده.
افزایش هماهنگی‌ها علیه اطلاعات نادرست

سیستم سوییفت چیست؟

سیستم سوییفت در بیش از ۱۱ هزار موسسه مالی در بیش از ۲۰۰ کشور و منطقه دنیا برای تبادل پول و اطلاعات استفاده می‌شود.

این سامانه بانکی، چرخ‌دنده‌ای مهم در سیستم مالی جهان بوده و بانک‌های مرکزی آمریکا، ژاپن و اروپا بر آن نظارت می‌کنند.

تاثیرات حذف روسیه از سامانه بانکی سوییفت چیست؟

حذف روسیه از سیستم بانکی سوییفت یکی از سخت‌ترین تحریم‌هایی خواهد بود که غرب می‌تواند وضع کند؛ اما علاوه بر اثرات آنی و دراز مدت شدیدی که بر اقتصاد روسیه خواهد گذاشت، برای بانک‌های خارجی و سایر طلبکارانی که با این کشور تجارت می‌کنند نیز ایجاد مشکل خواهد کرد.

این تحریم روسیه را از اغلب تراکنش‌های مالی بین‌المللی، از جمله سود بین‌المللی حاصل از تولید نفت و گاز، محروم می‌کند؛ سودی که در مجموع بیش از ۴۰ درصد درآمد روسیه را تشکیل می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۲-۰۸ ۰۵:۱۵

کشور روسیه با مشقت سه دهه گذاشت تا توانست پس از فروپاشی شوروی اقتصاد کشور و شرایط اقتصادی مردم و دارائی دولتی را نسبتا شکوفا کند ؛ اما با لشکر کشی ارتش به اوکراین در این سه روز گذشته، روسیه تاکنون معادل ده سال اقصادی را باخته و از روزهای آینده نیز با مسدود شدن فعالیت بانک مرکزی، حجم سرمایه ها و دارائی سران اقتصادی و سیاسی در خارج از کشور، تحریم چندین و چند شرکت روسی و ...، در داد و ستد جهانی از طریق سیستم سوئیفت، و بازگشت فقر اجتماعی به روسیه، مردم بدنبال تغییر رهبر کشور خواهند بود. پوتین به راهی بدون بازگشت قدم گذاشته است.

avatar
۱۴۰۰-۱۲-۰۸ ۰۹:۰۳

1 - جهان بین الملل فقط آمریکا و چند کشور متحد اروپائی دنباله روی آمریکا نیست میتوان سیستم مالی چین را جایگزین دلارآمریکا کرد با احیاء جاده ابریشم از شرقی ترین نقطه قاره پهناورآسیا تا غرب آسیا و تا شاخ آفریقا.....با اینگونه روشها میتوان نیمی از کره زمین را از شر دلارآمریکا خلاص کرد...

avatar
۱۴۰۰-۱۲-۰۸ ۰۹:۱۲

روسیه و چین هر 2عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل هستند و از حقWTO برخوردارند این 2کشور میتوانند با کمک هم پیش نویس و یا قطعنامه ای تنظیم کنند که با استفاده از کمیته حقوقدانان سازمان ملل و قوانین منشور سازمان ملل از اعتیاد آمریکا و دنباله هایش از استفاده ابزاری تحریم جلوگیری کنند و یا به نوعی قوانینی اضافه و کم کنند که تحریم کردن کشورها با الزام رای 2کشور حق وتو همراه باشد تا یک کشور نتواند یکجانبه قوانین تحریم وضع کند در این پیش نویس و یا قطعنامه جدیدی که ارائه میشود نتوان براحتی کشوری را تحریم کرد بلکه با دلایل و اسناد محکم و متقن اینکار انجام شود و از حالت ابزاری و تهدید خارج شود و یک بازنگری اساسی در مورد شرایط وضع تحریم صورت پذیرد