باقر باقرزاده در جلسه کارگروه توسعه گردشگری در سرعین اظهار کرد: ما در کنار احداث کمربند سبز در اتصال سردابه و قوتورسویی به زنجیره گردشگری سرعین سعی میکنیم تا مدت ماندگاری مسافران افزایش پیدا کند.
وی با بیان اینکه پیست اوجور تا اردیبهشت سال آینده به بهرهبرداری میرسد، تصریح کرد: با بهرهبرداری از فاز دوم پیست آلوارس مسافران در فصل زمستان نیز میتوانند از جاذبههای گردشگری در شهر سرعین استفاده کنند.
سرپرست فرمانداری سرعین گفت: در آستانه عید نوروز تمامی صاحبان تأسیسات گردشگری اعم از هتلها، آبدرمانیها و جاذبههای گردشگری با تزریق هر 3 دز واکسن آمادگی دارند تا بعد از 2 سال توقف حوزه گردشگری میزبان مسافران و گردشگران از مناطق مختلف باشند.
باقرزاده افزود: بیشترین ضربه کرونا به فعالان صنعت گردشگری به ویژه در سرعین وارد شد که صد درصد ساکنان این شهرستان در بخش گردشگری فعالیت میکنند.
وی رویکرد دولت سیزدهم را حمایت از صنعت گردشگری و تقویت زنجیرههای مرتبط با آن اعلام کرد و ادامه داد: به عنوان زیرساخت اساسی در ایام دهه فجر پست 63 کیلوولت به بهرهبرداری رسید و در کنار آن به ارزش 72 میلیارد تومان طرحهای زیرساختی افتتاح شده است.
باقرزاده در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در این شهرستان عمده سرمایهگذاریها در بخش گردشگری است که در رایزنی با 8 سرمایهگذار بومی و غیربومی سعی داریم تا طرحهای مهمی را در این بخش در سرعین راهاندازی کنیم.
وی احداث مجتمع عظیم ورزشی، خدماتی و آموزشی، راهاندازی کارخانه آب معدنی حیران و همچنین احداث پل صخرهای را از جمله این پروژهها اعلام کرد و گفت: تلاش بر این است تا با احداث کمربند سبز به تقویت زنجیره گردشگری در استان کمک کنیم تا تقویت این بخش به تولید ثروت در استان کمک کند.
باقرزاده از ایجاد زیرساختها در مناطق نمونه گردشگری به ویژه کنزق و بیلهدره سرعین خبر داد و اضافه کرد: طرحهای هادی و عملیات آسفالتریزی در این روستاها انجام میشود تا حضور مسافران و گردشگران را شاهد باشیم.
سرپرست فرمانداری سرعین به اختصاص 11 میلیارد تومان اعتبار به سرعین از محل مدیریت بحران اشاره کرد و افزود: 3 میلیارد تومان برای احداث ساختمان آتشنشانی اردیموسی و 8 میلیارد تومان نیز برای هدایت آبهای سطحی سرعین اختصاص یافته است.
انتهای پیام
نظرات