سعید فتوحی و جمعی از اعضای شورای شهر در نشست با بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان که در محل این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: سامانه شفافیت در شهرداری خرمآباد را یقین بدانید به صورت کامل اجرا خواهم کرد و البته در این زمینه در ابتدای راه هستیم و نیاز به ایجاد برخی زیرساختهاست که در دست اقدام است.
ارزش افزوده دریافتی شهرداری خرم آباد از سازمان مالیات ۱.۵ میلیارد تومان است
وی با بیان اینکه ارزش افزوده دریافتی شهرداری خرم آباد از سازمان مالیات ۱.۵ میلیارد تومان است که دلیل آن صنعتی نبودن شهر است، اضافه کرد: در حال حاضر ۳۳۰میلیارد تومان بدهی در شهرداری وجود دارد.
شهردار خرمآباد با بیان اینکه از جانب پیمانکاران از پروژه بوستان کاسیت و میدان شهدا استقبال نشده است، گفت: پارک مشاهیر خرم آباد در پارک شهر شروع به کار کرده و پیگیر انجام یادمان شهدای جاویدالاثر هستیم.
خزانه مرکزی تشکیل خواهد شد
وی با تاکید براینکه تمام بدهکاریهای شهرداری در بحث حقوق کارکنار از ابتدای سال آینده تسویه خواهد شد، بیان کرد: البته خزانه مرکزی تشکیل خواهد شد.
فتوحی در خصوص ساماندهی کارگران و دستفروشان سطح شهر عنوان کرد: ساماندهی این قشر نیاز به همکاری چند ارگان دارد و برای انجام پروژها باید تلاش کنیم سرمایهگذاران دارای اهلیت و توانمندی را جذب کنیم.
وی با انتقاد از اینکه وضعیت درآمدی شهرداری خرمآباد با وضعیت درآمدی شهرداری شهرهای برخوردار کشور قابل مقایسه نیست، گفت: برای مثال در شهر خرمآباد فقط هفت درصد شهروندان عوارض نوسازی پرداخت میکنند.
فتوحی تصریح کرد: در جلسه ای دیگر در خصوص شفافیت شهرداری به طور ویژه روشنگری خواهد شد.
شهرداری هیچ برنامهای برای تفکیک آب شرب و آبیاری قطره ای و نوین ندارد
در ادامه این جلسه هوشنگ نصیری یکی از اعضای شورای شهر خرمآباد با بیان اینکه معاونت خدمات شهری شهرداری خرمآباد عملکرد مطلوبی ندارد، افزود: در حال حاضر پنج ایستگاه آتشنشانی در سطح شهر نیاز است.
وی با بیان اینکه شناسایی دستفروشان انجام نشده است، گفت: بازارچه محلی اضافه نشده و شهرداری برنامهای برای آنها ندارد.
این عضو شورای شهر خرمآباد بیان کرد: شهرداری خرمآباد مشکلات متعددی در زمینه نداشتن منابع اعتباری کافی دارد و بخشی از بودجه از محل عوارض نوسازی است محقق میشود که میزان آن هم قابل توجه نیست.
نصیری افزود: همچنین بحث تفکیک زباله از مبداء تا مقصد یک بحث مهم است که شهرداری به اندازه کافی در این زمینه، اقدامات لازم را انجام نداده است.
وی انتقاد کرد: یکی از برنامههای شهرداری تفکیک آب شرب است که هیچ برنامهای برای تفکیک آب شرب و آبیاری قطره ای و نوین ندارد.
پیگیر اجرای کامل سیستم شفافیت در همه ارکان شهرداری خرمآباد هستیم
این عضو شورای شهر خرمآباد با بیان اینکه انتصابات درون سازمانی باید کاملاً براساس توانمندی و شایستهسالاری باشد که این موضوع در انتخاب برخی معاونین اصلا رعایت نشده است، خاطر نشان کرد: به صورت جدی پیگیر اجرای کامل سیستم شفافیت در همه ارکان شهرداری خرمآباد هستیم.
نصیری گفت: از گسترش ارتباط بین شورای اسلامی شهر با دانشگاهیان و تشکلهای دانشجویی با رویکرد تقویت پاسخگویی و تقویت فرهنگ مطالبهگری، کاملاً استقبال میکنیم.
شهرداری نیاز به درآمد پایدار دارد
در ادامه این نشست یکی دیگر از اعضای شورای شهر خرمآباد عنوان کرد: منابع انسانی از جمله موضوعات مهم در هر سازمانی از جمله شهرداری است و چنانچه بهترین منابع درآمدی را هم داشته باشیم اما نیروی انسانی توانمند و کارآمد به اندازه کافی نداشته باشیم نمیتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم.
امرایی ادامه داد: شهرداری بودجه دولتی ندارد و نیاز به درآمد پایدار دارد که یکی از منابع درآمد گردشگری و برای مثال قلعه فلک الافلاک هست که نیاز به آزادسازی دارد.
این عضو شورای شهر خرمآباد گفت: بیمه برج های دوقلو برعهده شهرداری است که مبلغی بالغ بر ۴۰ میلیارد است.
وی با بیان اینکه برون سپاری در دوره جدید شورای شهر به کمترین حد رسیده به عنوان مثال از برون سپاری بارفروشی جلوگیری شده است (البته فعلا یکسال هست برون سپاری شده است)، بیان کرد: مشکلات شهر خرمآباد دارای عقبافتادگیهای طولانیمدت است و نمیتوانیم فوری همه این مشکلات را رفع کنیم.
امرایی اضافه کرد: بستر شفافیت وجود دارد و سازمان فاوا استارت کار شفافیت را زده است و دادهها باید از طرف شهرداری در اختیار قرار بگیرد.
بین هفت تا هشت درصد مردم عوارض پرداخت میکنند
حمیدرضا صفریان، یکی از اعضای شورای شهر خرمآباد در این نشست با بیان اینکه وجود بحران نیروی انسانی و وجود برخی نیرو های ناکارآمد در برخی از پستهای مدیریتی یکی از مشکلات شهرداری خرمآباد است، افزود: استخدامیهای غیرقانونی در شهرداری متعلق به دورههای مختلف قبل بوده است و ما باید ساماندهی براساس حمایت از کارآمدی نیروهای انسانی را انجام بدهیم.
وی ادامه داد: نیرویی که در شهرداری فعالیت میکند باید نگاه جامعهشناسی داشته باشد و ما باید آموزشهای نیروها در این زمینه را جدی بگیریم و گسترش دهیم.
صفریان با بیان اینکه مشکلاتی در پرداخت عوارض از جانب مردم وجود دارد به طوری که ۷الی۸ درصد مردم عوارض پرداخت می کنند، افزود: باید فرهنگ پرداخت منظم عوارض توسط شهروندان را ترویج کنیم.
سرمایهگذاری بخش خصوصی را گسترش بدهیم
این عضو شورای شهر خرمآباد گفت: وقتی شهر خرمآباد یک شهر صنعتی نیست طبیعی است که درآمد شهرداری هم به اندازه درآمد شهرداریهای شهرهای برخوردار کشور نیست و باید
تلاش شود از ظرفیت سرمایهگذاران استفاده و سرمایهگذاری بخش خصوصی را گسترش بدهیم.
وی بیان کرد: شهرداری خرم آباد هیچ اتوبوس شهری ندارد.
صفریان یادآور شد: از انتقادات سازنده و مطالبهگری استقبال میکنیم.
به گزارش ایسنا، بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان در ابتدای این نشست به بیان سوالات و مطالبات از شهرداری خرمآباد پرداخت که محورهای مورد بحث و سوالاتی که از شهردار صورت گرفت شامل؛ شفافیت در شهرداری و ایجاد سامانه شفافیت، بوستان کاسیت، پروژه های عمرانی و پیش برد آن، برنامهها و چشمانداز شهردار از شهر خرمآباد، وضعیت ترافیکی، المان های شهری و وضعیت مبلمان شهری، ایجاد درآمد پایدار و تامین منابع مالی، ساماندهی دستفروشان، روش تحقق بودجه ۱۴۰۱ از چه منابعی است، ایجاد بانک ایده و ارتباط با دانشگاه بود. لازم به ذکر است، بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان پیگیر مطالبات و سوالات مردم بوده و این جلسات تا ایجاد نتیجه ای مطلوب برقرار خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات