ابوالفتح میرزایی در گفتوگو با ایسنا افزود: تعداد واحدهای دیالیزی در همدان افزایش یافته و بیمارستان آتیه نیز بخش دیالیز دارد و بیماران این بیمارستان نیز در صورت نیاز در داخل همان بیمارستان دیالیز میشوند.
وی اضافه کرد: در بیمارستان شهید بهشتی همدان تعداد دستگاههای دیالیز افزایش یافته و بیماران دیالیزی مشکلی در زمینه کمبود تعداد دستگاه و در نوبت ماندن ندارند.
میرزایی خاطرنشان کرد: موضوع قدیمی بودن برخی دستگاههای دیالیزی تنها مختص همدان نبوده و تمامی استانها دستگاههایی دارند که با تعمیر در حال ارائه خدمات بوده که امیدواریم دستگاههای جدید جایگزین دستگاههای قدیمی شوند.
وی به فعال شدن بخش پیوند کلیه در همدان اشاره کرد و گفت: تا کنون یک مورد پیوند کلیه در همدان انجام شده که امیدواریم سایر پیوندها نیز در استان انجام شود تا نیازی به تهران نداشته باشیم.
میرزایی با بیان اینکه ۴۶ نفردر نوبت پیوند کلیه قرار دارند، تصریح کرد: افرادی که کلیههایشان را از دست داده اند نیاز به پیوند کلیه دارند و تنها راه درمان اصلی آنها پیوند کلیه است که امیدواریم فرهنگ اهدای عضو در افراد مرگ مغزی نهادینه شود تا خانوادههای افراد مرگ مغزی بتوانند به کمک بیماران نیازمند پیوند کلیه بشتابند و در این کار خیر سهیم شوند.
وی با بیان اینکه سیاست دولت این است که اعضای بدن فرد مرگ مغزی در مکانی انجام شود که بتوان از سایر اندامهای مرگهای مغزی برای پیوند استفاده کرد، گفت: در همدان تنها پیوند کلیه انجام میشود که امیدواریم سایر پیوندها نیز در استان انجام و هزینه رفت و آمد و سایر موارد کاسته شود چرا که از نظر تجهیزات انجام پیوند وضعیت مطلوبی داریم.
رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تا کنون ۲۲ مورد پیوند کلیه برای همدانیها انجام شده که ۲۱ مورد در تهران و یک مورد نیز در همدان انجام شده است و از مجموع ۲۲ نفر نیز ۹ پیوند از مرگ مغزی انجام شده است که اگر موضوع اهدای عضو از فرد مرگ مغزی از طریق اطرافیان وی انجام شود، بسیار کار خدا پسندانهای بوده و امیدواریم این موضوع فرهنگسازی شود که در این راستا رسانهها باید ورود یابند.
انتهای پیام
نظرات