فتح الله ابوعلی در گفت و گو با ایسنا، در خصوص جزییات طرح پرورش ماهی در قفس در دریاچه سد مارون اظهار کرد: جلسات متعددی با سازمان آب و برق خوزستان، اداره کل حفاظت محیط زیست استان برگزار و موافقت این دو دستگاه اجرایی اخذ و مطالعات لازم از طریق پژوهکشده آبزیپروری جنوب کشور انجام شده است.
وی از مزایده پرورش ۷۰۰ تن ماهی در قفس در دریاچه سد مارون واقع در شهرستان بهبهان خبر داد و افزود: طبق توافقهای به عمل آمده فعلا مجوز پرورش ۷۰۰ تن ماهی در قفس شامل سه مزرعه با ظرفیتهای ۱۰۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ تن به مزایده گذاشته شده و نیازمند سرمایهگذار است.
مدیرکل شیلات خوزستان گونههای مورد پرورش در این قفسها را ماهی کپور، ماهیان خاویاری و قزل آلای رنگین کمان عنوان کرد و گفت: با نصب و راهاندازی قفسها شاهد اشتغال ۷۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۴۰ نفر غیر مستقیم در منطقه خواهیم بود.
وی اظهار کرد: استفاده بهینه از ظرفیتهای آبی پشت سدهای استان، اشتغالزایی، افزایش تولید و سرانه مصرف آبزیان، سهولت کار نسبت به استخرهای خاکی و بتنی و هزینه سرمایهگذاری کمتر و تولید بیشتر در واحد سطح از جمله مزیت ها و اهداف اجرای طرح پرورش ماهی در قفس است.
مدیر کل شیلات خوزستان با بیان اینکه پرورش ماهی در قفس صنعت جدیدی است که نیازمند تخصص، توانایی مالی، مهارت و دانش کافی است، گفت: پرورش ماهی در قفس مانند هر کسب و کار دیگری دربرگیرنده الزامات، ظرفیتها و فرصتهایی است که مدیریت این موارد میتواند ضامن موفقیت طرح باشد.
انتهای پیام
نظرات