رضا مظفری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره پروندههای قاچاق، اظهار کرد: از اول اردیبهشتماه تا ۳۰ بهمنماه امسال، ۸۶۳ فقره پرونده قاچاق برای بررسی و صدور حکم به این ادارهکل وارد شده که ۳۹۴۲ میلیارد ریال محکومیت مالی این پروندهها بوده است.
وی در رابطه با کالاهایی که بیشترین پرونده قاچاق را دارد، افزود: در این بازه زمانی، مواد غذایی بیشترین پرونده قاچاق وارده به ادارهکل تعزیرات حکومتی استان را داشته و پس از آن لوازم خانگی، لوازم آرایشی و بهداشتی و پوشاک در رتبه دوم تا چهارم فراوانیها قرار دارد.
این مسئول با تاکید بر اینکه مقابله با مبارزه با قاچاق کالا باید به جد مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: همه بازرسان و روسای شعب تعزیرات حکومتی استان زنجان در برخورد با قاچاقچیان برخورد لازم را دارند؛ چرا که قاچاق کالا، اقتصاد کشور را دچار تزلزل کرده و دلیل بسیار مهمی برای تعطیلی واحدهای تولیدی است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با تاکید بر اینکه باید در خصوص مقابله و پیشگیری از قاچاق کالا، دستگاههای متولی نیز مدیریت لازم را داشته باشند، یادآور شد: برای مبارزه با قاچاق کالا، اقدامات هوشمندانه و همهجانبه دستگاههای اجرایی نیاز است و قاچاق کالا، پدیدهای وسیع و گسترده بوده که برای مبارزه با این پدیده، باید از ظرفیت دستگاههای فرهنگی و آموزشی بهویژه رسانهها استفاده کرد.
انتهای پیام
نظرات