• چهارشنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400120403006
  • خبرنگار : 71402

نمایندگان آمریکا: بایدن قبل از استفاده از نیرو در بحران اوکراین باید از کنگره مجوز بگیرد

نمایندگان آمریکا: بایدن قبل از استفاده از نیرو در بحران اوکراین باید از کنگره مجوز بگیرد

بیش از ۴۰ قانونگذار آمریکایی در نامه‌ای به جو بایدن تاکید کردند که تا طبق قانون اساسی و قانون پیش برود و پیش از وارد کردن نیروهای آمریکایی به درگیری روسیه – اوکراین، مجوز کنگره را دریافت کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، روز سه‌شنبه جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا از انتقال نیروها و تجهیزات آمریکایی به استونی، لتونی و لیتوانی سخن گفت. تازه‌ترین تحرکات نظامیان آمریکایی در اروپا، علاوه بر استقرار حدود ۶۰۰۰ نیرو در آلمان، لهستان و رومانی است.

یک گروه دو حزبی از قانونگذاران آمریکایی روز سه‌شنبه با ارسال نامه‌ای به رئیس جمهوری کشورشان یادآوری کردند که او قبلا قول داده بود که نیروهای آمریکایی را به اوکراین اعزام نکند، با این حال او گفت که ممکن است این تصمیم تغییر کند.

پیتر دی فازیو، عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا گفت: من از رئیس جمهور بایدن می‌خواهم تا طبق قانون اساسی و قانون پیش برود و پیش از وارد کردن نیروهای آمریکایی به درگیری روسیه – اوکراین مجوز کنگره را دریافت کند. مردم آمریکا حق دارند که قبل از ورود به یک درگیری خارجی دیگری، حق اظهارنظر داشته باشند.  

در میان ۴۳ قانونگذار آمریکایی که این نامه را به امضا رسانده‌اند، نام نانسی میس جمهوری‌خواه، الکساندریا اوکاسیو-کورتز دموکرات، کوری بوش دموکرات، پرامیلا جایاپال دموکرات، ایلهان عمر دموکرات، مت گاتز جمهوری‌خواه و وان دیویدسون جمهوری‌خواه دیده می‌شود.

در حال حاضر، بایدن هرگونه استقرار نیروهای آمریکایی در اوکراین را رد کرده است، با این حال او دستور داد تا تعدادی از نظامیان آمریکایی به جبهه شرقی ناتو منتقل شوند. اوکراین از کشورهای عضو ناتو نیست.

بایدن عصر سه‌شنبه به وقت آمریکا، در بحبوحه نگرانی غربی‌ها از اینکه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه دست به حمله‌ای "تمام عیار" به اوکراین بزند، گفت: امروز در واکنش به اذعان روسیه مبنی بر اینکه قصد ندارد نیروهایش را از بلاروس خارج کند، من اجازه جابجایی بیشتر نیروها و تجهیزات آمریکایی را که اکنون در اروپا مستقر هستند، به منظور تقویت متحدانمان در بالتیک شامل استونی و لتونی و لیتوانی، صادر می‌کنم.

در همین راستا، لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد، ۸۰۰ نیروی آمریکایی و ۲۰ بالگرد آپاچی بوئینگ ای‌اچ-۶۴ که هم‌اکنون در اروپا مستقر هستند، به منطقه بالتیک اعزام می‌شوند. بایدن تاکید کرد که واشنگتن احتمالا به تامین کمک دفاعی بیشتر برای کی‌یف ادامه خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۲-۰۴ ۱۱:۵۶

چه عجب!! وقتی پای منافع آمریکا در میان است با بهانه های تودرتوی محاسباتی با ایجاد جنگ هیستریک و هیبریدی خود توسط غولهای رسانه ای و ارتش سنتکام 72ملتش تمام قوانین منشور سازمان ملل را معکوس کرده و استفاده ابزاری میکند در حالیکه اگر اعضاء ناتو به خاک کشوری تجاوز کنند هم کور است و هم لال مثل ترکیه و تجاوزش به خاک سوریه و عراق....و حتی خودآمریکا برای غارت و تصاحب ثروت کشورها مثل معادن و نفت و گاز............

avatar
۱۴۰۰-۱۲-۰۶ ۰۹:۴۸

پس نگفتی ایران در سوریه چکار میکند حتما ایران هم منافعی داره خخخخخ