محسن تقیزاده، امروز(دوشنبه، ۲ اسفند) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بحران کرونا ابتدا در کاشان و قم شدت گرفت و به همین علت، مصرف ماسک و اقلام بهداشتی ۱۰۰ برابر رشد پیدا کرد.
وی با اشاره به مدیریت توزیع مواد ضدعفونی در منطقه کاشان، افزود: پروتکلهای دارویی در طول دوره همهگیری کرونا به علت ناشناخته بودن این ویروس، چند مرتبه تغییر کرد که خوشبختانه هیچ بیماری کمبود دارو نداشت.
به گزارش ایسنا، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، افزود: کمبود برخی داروها نظیر انسولین در سطح کشور اتفاق افتاد که خوشبختانه با اقدامهای انجام شده کمبود انسولین در کاشان تا حد زیادی برطرف شده است و چنانچه وزارتخانه کمبود برخی اقلام را رسماً اعلام کند، ما از ذخیره دارویی استفاده میکنیم.
تقیزاده تصریح کرد: زمانی که در تأمین سرم مشکل داشتیم، سرم مورد نیاز مراکز بیمارستانی از محل ذخیره سرم تأمین شد و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد و داروخانهها نیز برای داروهایی که همراه با سرم استفاده میشود، این فروش صورت گرفت و گزارشی از عدم فروش نداشتیم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، گفت: هیچ محدودیتی برای راهاندازی داروخانه وجود ندارد، اما باید استانداردهایی در زمینه فضای مناسب و فاصله قانونی رعایت شود و در زمینه صدور مجوز داروخانه شبانهروزی نیز منعی نیست.
وی گفت: منطقه کاشان، ۸۰ داروخانه فعال دارد که تا پایان آذرماه ۱۵هزار و ۷۰۰ حواله دارویی صادر شد که در بسیاری از شهرستانها اتفاق نمیافتد، اما در کاشان داروهای تحت کنترل در داروخانهها و مراکز متعدد توزیع شد تا به راحتی در دسترس مردم قرار بگیرد.
انتهای پیام
نظرات