• دوشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400120201272
  • خبرنگار : 71661

تلویزیون روسیه: شاهزاده اندرو و چارلز به جنگ نیاز دارند

تلویزیون روسیه: شاهزاده اندرو و چارلز به جنگ نیاز دارند

یک مجری تلویزیون دولتی روسیه مدعی شد که شاهزاده اندرو و شاهزاده چارلز از خاندان سلطنتی بریتانیا، از جمله کسانی هستند که به جنگ در اوکراین "نیاز دارند."

به گزارش ایسنا، به نقل از تلگراف، این ادعا در جریان پخش شبکه "روسیه ۱" مطرح شد که در آن تصاویری از دو عضو خانواده سلطنتی و همچنین بوریس جانسون (نخست وزیر انگلیس) و رجب طیب اردوغان (رئیس جمهوری ترکیه) منتشر شد.

استیو روزنبرگ، خبرنگار بی‌بی‌سی در مسکو، چندین تصویر از این برنامه را توییت کرده و گفت: امشب به بینندگان تلویزیون روسیه درباره تنش‌ها در اوکراین چه گفته می‌شود؟

این مجری گفت، "چه کسی به جنگ نیاز دارد؟" و سپس جو بایدن (رئیس جمهوری آمریکا)، بوریس جانسون، شاهزاده چارلز، شاهزاده اندرو، اردوغان، امانوئل ماکرون (رئیس جمهوری روسیه) و ولودیمیر زلنسکی (رئیس جمهوری اوکراین) را نام برد.

به نظر می‌رسید در این برنامه این بحث وجود دارد که از بحران روسیه و اوکراین برای منحرف کردن توجه غرب از رسوایی پیرامون شاهزاده اندرو استفاده می‌شود.

مفسران تلویزیون روسیه به طور فزاینده‌ای ادعا می‌کنند که نه ولادیمیر پوتین (رئیس جمهوری روسیه)، بلکه غرب و "فاشیست‌ها" پشت بحران کنونی اوکراین هستند.

دیمیتری کیسلیوف، مجری برجسته روسی که از او به عنوان "سخن‌گوی پوتین" یاد می‌شود، ادعا کرده است که اوکراینی‌ها هزاران اوکراینی را در شرق این کشور "شکنجه و به طرز وحشیانه‌ای کشته‌اند".

در یکی از بخش‌های اخیر، او مصاحبه‌ای با یک جنگجوی جدایی‌طلب در شرق اوکراین انجام داد که به بینندگان روسی گفت که نیروهای اوکراینی می‌خواهند همه شما را کشته و قصابی کنند و فرزندانتان را به سیم‌ها آویزان کنند.

این تاکتیک شبیه کمپین‌های تبلیغاتی روسیه در آستانه درگیری سال ۲۰۱۴ با اوکراین انجام شد. کرملین در آن زمان از آن‌ها به عنوان توجیهی برای حمله به شرق اوکراین استفاده کرد و مدعی شد که دارد از قومیت روس این منطقه محافظت می‌کند.

در دونستک که تحت کنترل جدایی‌طلبان است، بیلبوردهایی که از شهروندان می‌خواهند اسلحه به دست بگیرند، در واقع منعکس‌کننده پیروزی شوروی بر نازی‌ها در جنگ جهانی دوم هستند.

بر روی یکی از آن‌ها نوشته شده: در ۱۹۴۳ پیروز شدیم، امروز هم پیروز می‌شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha