• یکشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400120100696
  • خبرنگار : 30054

چه‌طور کسب‌وکارتان را برای متاورس آماده کنید؟

چه‌طور کسب‌وکارتان را برای متاورس آماده کنید؟

صبح بعد از خاموش کردن زنگ گوشی‌تان، قهوه‌جوش‌تان شروع به‌کار می‌کند.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام تیم یار، بعد از صرف صبحانه به سمت میز کارتان می‌روید، عینک را روی چشمان‌تان می‌گذارید و با لمس عینک، وارد فضای کار دیجیتال‌ خود می‌شوید. منشی‌تان به شما صبح بخیر می‌گوید و برنامه‌های کاری روزتان را یادآوری می‌کند؛ امروز سه جلسه‌ی مجازی و یک جلسه حضوری در یک رستوران دارید. آواتار خود را انتخاب می‌کنید و با همکاران‌تان تعامل می‌کنید. در جلسات شرکت می‌کنید و پروژه‌ها را پیش می‌برید. اشتباه نکنید! منظور چت کردن و ارسال صوت و تصویر نیست؛ منظور تعاملی واقعی در دنیایی مجازی‌ است. به متاورس خوش آمدید. 

واقعیت مجازی از آن‌چه فکر می‌کنید به شما نزدیک‌تر است

به گزارش آل ورک اسپیس تا کم‌تر از ده‌ سال دیگر بیش‌از ۲۳ میلیون شغل در جهان از واقعیت مجازی استفاده خواهند کرد. سیر صعودی این روند پس از معرفی برنامه‌ها و ابزارهای واقعیت مجازی شروع شده و در چند ماه گذشته با معرفی متاورس توسط مارک زاکربرگ سرعت دیوانه‌واری گرفته است.

برخی متاورس را نسخه‌ی بعدی اینترنت می‌دانند، فضای مشترک و مجازی که زندگی در آن همیشه در جریان است. در بین صحبت‌های زاکربرگ درباره‌ی متاورس به مفهومی به‌نام «دفتر کار بدون مرز» برمی‌خوریم، این دفتر کار بر ایجاد شکل جدیدی از انجام کار و شکل دادن به اقتصاد دیجیتال تاکید دارد و به‌زودی تبدیل به اصلی‌ترین جریان دنیای دیجیتال در سال‌های پیش رو خواهد شد. آن‌طور که زاکربرگ گفته است «در آینده، کار کردن در مکانی جدا اما درکنار یک‌دیگر دلیل اصلی استفاده از متاورس خواهد بود».

متاورس چگونه نوع انجام کار را تغییر می‌دهد؟

در قدم اول، متاورس کارکنانی از سراسر جهان را در کنار هم جمع می‌کند. بودن در یک اتاق برای انجام کار نیز به خاطره‌ها خواهد پیوست. می‌پرسید پس از کجا کار کنیم؟ پاسخ ساده است: «از هرجا که دوست دارید!»

تقریبا دوسالی هست که ترس از بیماری و بیمار کردن اطرافیان‌مان همراه ماست. بله راجع‌به کووید-۱۹ صحبت می‌کنیم. دانشمندان نیز خبر از ادامه‌دار بودن ظهور همه‌گیری‌های مختلف و بیش‌تر در آینده می‌دهند. ظاهرا تنها راه مقابله با این بیماری‌ها کم شدن ارتباطات فیزیکی و حضوری است.

قدم بعدی متاورس همین کم کردن ارتباطات رودرروست. با خیال راحت در خانه‌تان بنشینید و کارتان را با بهره‌وری بیش‌تر انجام دهید.

چه‌طور کسب‌وکارتان را برای متاورس آماده کنید؟

چه‌طور به‌عنوان یک کسب‌وکار از دنیای در حال تغییر جا نمانیم؟

واقعیت این است هرقدر هم دوست‌دار ثبات و حفظ شرایط باشیم، تکنولوژی خواه‌ناخواه خود را بر شیوه‌ی زندگی و کارمان، تحمیل می‌کند. فناوری ابری که تا چند سال پیش، مفهومی ناشناخته، پیچیده و متعلق به فیلم‌های علمی- تخیلی بود، امروز بستر اصلی تعاملات و کارهای روزمره‌مان را شکل داده است. اخبار دنیای فناوری نشان می‌دهند، تا ده سال آینده، تغییرات بزرگ‌تری در راه خواهد بود و بسیاری از مفهوم‌های جاافتاده و بدیهی دنیای کسب‌وکار امروز، دستخوش تغییراتی اساسی خواهند شد.

بزرگ‌ترین تغییر، حذف دفتر کار فیزیکی

سرمایه‌گذاری‌های کلان شرکت‌های پیشروی دنیا برای خرید زمین، تجهیزات، و امکانات توسعه‌ی کسب‌وکار در متاورس از یک‌سو و ظهور خیل نرم‌افزارهایی که وعده‌ی حذف فضای کار فیزیکی و امکان دیجیتالی کردن کل فرایندهای کسب‌وکار را می‌دهند از سوی دیگر، دو نشانه‌ی بزرگِ تغییرند. گوگل به‌عنوان یک شرکت پرچمدار حوزه فناوری اطلاعات، تمرکز خود را بر ارایه گوگل ورک اسپیس (فضای کار دیجیتال) گذاشته و شرکت‌های مشابه در حال توسعه محصولات خود برای ورود به دنیای متاورس هستند.

تا این‌جای کار، دو چیز قطعی‌ است؛ اول این‌که دفتر کار فیزیکی در یک دهه‌ی پیش رو کارکرد خود را از دست خواهد داد و کارآفرینانی که از «کار کردن»، تصویر هرروز جمع کردن اجباری کارکنان را در محیطی دستوری دارند، گوی رقابت را به شرکت‌های پیش‌رو خواهند باخت. دوم این‌که نرم‌افزارهای سازمانی غیرابری به‌طور کل بی‌ارزش خواهند شد و جای خود را به نرم‌افزارهای ابری، یکپارچه و قابل تجمیع با فناوری‌های روز خواهند داد.

مقایسه‌ی امکانات نرم‌افزارهای فضای کار دیجیتال

جهان اما در ابتدای راه است و به‌جرات می‌توان گفت بیشتر پرچم‌داران، هنوز فاصله‌ی زیادی تا رسیدن به نرم‌افزاری دارند که امکان مدیریت کل ارتباطات و فرایندهای کسب‌وکار را در اختیار کارآفرینان قرار بدهد.

آنچه به نظر می‌رسد، ارایه‌دهندگان سرویس‌های یکپارچه مدیریت منابع سازمانی (ERP) در این مسیر، فاصله‌ی کم‌تری را برای پیمودن در پیش خواهند داشت. در کشورمان، شرکت نرم‌افزاری تیم‌یار به‌عنوان اولین فضای کار دیجیتال مبتنی بر یک ERP ایرانی، به‌تازگی محصول جدید خود یعنی فضای کار تیم‌یار را به بازار نرم‌افزاری جهان معرفی کرده است.

در جدول زیر امکانات هر یک از این فضاهای کار دیجیتال را با هم مقایسه می‌کنیم.

چه‌طور کسب‌وکارتان را برای متاورس آماده کنید؟

کدام نرم‌افزار فضای کار دیجیتال را برای کسب‌وکارمان انتخاب کنیم؟

به‌عنوان یک استدلال از جدول بالا می‌توان نتیجه گرفت به چند دلیل در حال حاضر فضای کار تیم‌یار برای کسب‌وکارهای کشور انتخاب مناسب‌تری خواهد بود:

اول:  فضای کار تیم‌یار از گوگل ورک اسپیس و سایر نرم‌افزارهایی که با عنوان محیط کار دیجیتال در جهان وجود دارند، امکانات بیش‌تری در اختیار شما می‌گذارد. امکانات این نرم‌افزارها تنها بخش کوچکی از فضای کار تیم‌یار را تشکیل می‌دهند.

دوم:  فضای کار تیم‌یار قابل توسعه و سفارشی‌سازی مطابق نیاز کسب‌وکار شماست، درحالی که گوگل ورک اسپیس و نرم‌افزارهای مشابه آن چنین امکانی ندارند.

سوم:  فضای کار تیم‌یار بسیار به‌صرفه‌تر از نرم‌افزارهای خارجی است. محیط کار تیم‌یار با قیمتی ریالی و بسیار به‌صرفه در مقایسه با نرم‌افزارهای خارجی به کسب‌وکارها عرضه می‌شود.

چهارم:  فضای کار تیم‌یار یک نرم‌افزار مستقل و بومی با پشتیبانی مستقر در کشور است. این یعنی، برخلاف نرم‌افزارهای غیربومی، محیط کار تیم‌یار تحریم‌ناپذیر و با پشتیبانی‌ همواره در دسترس و تابع قوانین کشور است.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha