• یکشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۶:۲۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400120100692
  • خبرنگار : 50403

گزارش ایسنا از جلسه شورای شهر تبریز

بازار داغ کنایه‌ها در روز پس از استیضاح شهردار تبریز/ واکنش اعضای شورای شهر به اتهامات وارد شده

بازار داغ کنایه‌ها در روز پس از استیضاح شهردار تبریز/ واکنش اعضای شورای شهر به اتهامات وارد شده

ایسنا/آذربایجان شرقی پنجاه‌ و چهارمین جلسه‌ی شورای شهر تبریز روز یکشنبه، اول اسفند ماه، با حضور رئیس و اعضای شورای شهر و همچنین سرپرست جدید شهرداری کلانشهر تبریز در عمارت ساعت تبریز برگزار شد.

رسول برگی، رئیس شورای شهر تبریز طی سخنانی در این جلسه ضمن آرزوی موفقیت برای سرپرست جدید شهرداری کلانشهر تبریز اظهار کرد: امیدواریم آقای یوسفی با تلاش و پشتکار گام‌های مثبتی در راستای توسعه شهر بردارد.

وی ادامه داد: من در این جلسه به سرپرست شهرداری می‌گویم که چنانچه هرکدام از ما اعضای شورای شهر تبریز درخواستی غیرقانونی داشته باشیم، در صحن شورا اعلام کند.

برگی تاکید کرد: اولویت اصلی همه‌ی ما خدمت به شهر و شهروندان است و باید در خصوص پروژه‌های راکد اقداماتی اتخاذ کنیم تا شهروندان تغییر و تحولات در شهر را مشاهده کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ایثارگران شاغل در شهرداری به‌شدت از موضوع تبدیل وضعیت گله‌مند بوده و ظاهرا تبدیل وضعیت آن‌ها تاکنون تعیین تکلیف نشده است و ما مطلع شدیم ظاهرا اطلاعات سیستم‌های حوزه نیروی انسانی بعد از رفتن آقای مولاخواه و آمدن سرپرست جدید، پاک شده است که این موضوع باید این موضوع توسط حراست یا بازرسی پیگیری و با فرد یا افراد متخلف که موجب ایجاد تنش در شهرداری می‌شوند، برخورد شود.

رئیس شورای شهر تبریز در خصوص حواشی روز استیضاح شهردار سابق تبریز و موضوعاتی که رنجبر در آن جلسه مطرح کرد، گفت: روز گذشته  اتهاماتی از سوی شهردار سابق به سمت اعضای شورای شهر نسبت داده شد و ما طی نامه‌ای خطاب به استاندار آذربایجان شرقی که رئیس هیأت حل اختلاف استان نیز است، خواستار رسیدگی به این اتهامات شده ایم و ارائه‌ی مستندات لازم از سوی آقای رنجبر هستیم.

وی تاکید کرد: اگر مستنداتی مبنی بر تخلف اعضای شورای شهر ارائه شود، قطعا با فرد متخلف برخورد خواهد شد اما اگر مستنداتی وجود ندارد، آقای رنجبر باید پاسخ دهد که چرا آن اتهامات را مطرح کرده است.

برگی همچنین خاطرنشان کرد: بعد از مشورت با مشاور حقوقی شورای شهر تبریز شکایتی را نیز در خصوص اتهاماتی که برخی از مدیران شهرداری علیه اعضای شورای شهر تبریز مطرح کرده‌اند، تنظیم خواهیم کرد.

باید از حیثیت شورای شهر دفاع شود

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تبریز نیز در این خصوص گفت: هر تصمیم هزینه‌ای دارد  و در این مدت موضوعاتی توسط تعدادی از اشخاص و مخصوصا مدیران شهرداری در فضای مجازی مطرح شد که من از رییس شورای شهر تبریز می‌خواهم از حیثیت شورا دفاع کنند.

علی نوای باغبان ادامه داد: من می‌توانم پاسخ تک تک این افتراها را بدهم ولی باید از جایگاه شورای شهر دفاع کنیم و بی‌تفاوت از کنار این موضوع عبور نکنیم.

با تلاش شبانه روزی بارقه‌ی امید را در بین مردم ایجاد می‌کنیم

سرپرست جدید شهرداری تبریز نیز طی سخنانی اظهار کرد: امیدوارم به‌عنوان فردی که ۲۶ سال سابقه‌ی حضور در مسئولیت‌های مختلف شهرداری را دارد، بتوانم در این مسئولیت جدید به‌خوبی خدمت کرده و رضای خداوند و مردم را جلب کنم.

مهدی یوسفی ادامه داد: قطعا با همت اعضای شورای شهر و تلاش همکاران خدوم مجموعه‌ شهرداری می‌توانیم با کار و تلاش شبانه روزی بارقه‌ی امید را در میان همشهربان ایجاد کنیم.

وی یادآور شد: اکنون در ایام آخر سال، فصل بودجه ریزی و آستانه سال جدید قرار داریم و باید به فکر حل پروژه‌هایی که عامل اصلی ترافیک در خیابان‌ها هستند، باشیم.

به گزارش ایسنا در این جلسه بندهای ۱۸ الی ۳۴ آئین نامه مدیریت تعارض منافع و کلیات این آئین نامه، بندهای یک الی شش شیوه‌نامه‌ی تقویت رویکرد مناسب سازی شهر برای معلولین مورد بررسی و تصویب اعضای شورای شهر قرار گرفت.

براساس این گزارش نکته قابل توجه این جلسه کنایه‌هایی بود که اعضای شورا هرچند به شوخی به یکدیگر می‌زدند و مشخص بود که موافقان و مخالفان استیضاح و برکناری شهردار سابق حرف‌های زیادی در این‌خصوص دارند که فعلا در قالب نیش و کنایه یکدیگر را خطاب قرار می‌دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha