هادی بیگی نژاد در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به علت مخالفت کمیسیون تلفیق با حذف ارز ترجیحی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، بیان کرد: از این جهت که کمیسیون تلفیق نگران بود که دولت در این مدت کوتاه در عرصه اجرای برنامه های خود برای حذف ارز ترجیحی دچار مشکل شود و نتواند برنامه هایی که در این حوزه دارد را به خوبی پیش ببرد با آن مخالفت کرد.
دولت برای حذف ارز ترجیحی در سال آینده برنامه داشت اما مجلس نگران بود که در مرحله اجرا با مشکل روبه رو شود
وی با بیان اینکه با حذف ارز تریجحی در چندین قلم از کالاهای اساسی نظیر مرغ یا روغن با افزایش قیمت مواجه می شویم، اظهار کرد: دولت می گفت برای حذف ارز ترجیحی برنامه ریزی انجام داده و کالاهای اساسی با قیمت مناسب به دست مردم خواهد رسید.
این عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ گفت: نمایندگان دولت در کمیسیون تلفیق برنامه های خود را تشریح کردند و نمایندگان مجلس نیز نظرات خود را بیان کردند و در نهایت ما به این نتیجه رسیدیم که سال آینده ارز ترجیحی برای تامین کالاهای اساسی حذف نشود اما دست دولت را نیز بازگذاشتیم تا با تسلط بیشتر و در فرصت کافی کار را جلو ببرد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اما کمیسیون تلفیق برای ارز ترجیحی قیمت تعیین نکرده است و تعیین نرخ ارز ترجیحی در دست دولت است. مجلس دست دولت را در این حوزه باز گذاشته است.
وی با بیان اینکه دغدغه دولت و مجلس معیشت مردم است و مجلس و دولت نمی خواهند تا گرانی ها بیشتر شود، تاکید کرد: در شرایط کنونی مردم آسیبب دیده اند، چراکه برای کالاهای اساسی ارز تخصیص می یابد اما با قیمت بالا به دست مردم می رسد. ما به دنبال این هستیم تا کالاها با قیمت مناسب به دست مصرف کننده نهایی برسد.
مجلس دست دولت را باز گذاشته است
بیگی نژاد در پایان تاکید کرد: از این جهت کمیسیون تلفیق با حذف ارز ترجیحی مخالفت کرد که دولت تازه روی کار آمده و ممکن است نتواند آنطور که می خواهد برنامه خود را اجرایی کرده و آسیب به مردم وارد شود. در عین حال ما دست دولت را نیز باز گذاشتیم و برای ارز ترجیحی نرخ تعیین نکردیم.
انتهای پیام
نظرات