• شنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400113022905
  • خبرنگار : 50167

طی ۲۴ ساعت گذشته اتفاق افتاد؛

ثبت ۳۱۴ مورد مثبت سرپایی کرونا در زنجان

ثبت ۳۱۴ مورد مثبت سرپایی کرونا در زنجان

ایسنا/زنجان طی ۲۴ ساعت گذشته تاکنون، ۳۱۴ مورد مثبت سرپایی کرونا در استان زنجان به ثبت رسیده است.

به گزارش ایسنا و طبق اعلام روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان، طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۱۴ مورد مثبت سرپایی کرونا در استان زنجان شناسایی شده است. همچنین از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۵۳ هزار و ۳۱۴ مورد مثبت سرپایی بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی در این استان به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند.

همچنین در حال حاضر ۲۸۹ بیمار مبتلا به کووید - ۱۹ در بیمارستان‌های استان زنجان بستری هستند که طی ۲۴ ساعت گذشته نیز موارد مثبت بستری کرونا در بیمارستان‌های استان زنجان ۳۵ مورد بوده است.

از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، مجموع بیماران مبتلا به کرونای فوت شده در استان به ۱۸۵۸ رسیده و متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته در زنجان، ۲ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

گفتنی است، مجموع موارد مثبت ترخیص‌ یافته ۱۱ هزار و ۸۳۴ مورد بوده و همه موارد مثبت کرونا بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان، تاکنون به ۱۶۷ هزار و ۱۷۷ مورد رسیده است.

طبق آمار، از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون، ۳۷ هزار و ۸۹۵ مورد بستری تجمعی بیماران مبتلا به کرونا در استان بوده و موارد مثبت بستری براساس یافته‌های آزمایشگاهی نیز به ۱۳ هزار و ۸۶۳ مورد رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha